Punainen opaali

Opaalit tunnetaan siitä, että ne heijastavat erilaisia pastellivärejä. Punainen opaali on uniikki siinä, että se heijastaa lämpimiä värejä, jotka ovat sekoitus punaista ja kultaa (punaruskeaa). Meksikosta tulevaa punaista opaalia kutsutaan myös tuliopaaliksi. Nämä punaiset opaalit tulevat Madagaskarilta ja en ole kuullut että näitä kutsuttaisiin tuliopaaleiksi, mutta voin olla myös väärässä.

Punaisella opaalilla on monia erilaisia ​​positiivisia merkityksiä ja ominaisuuksia niille, jotka käyttävät sitä. Sen merkittävin ja suosituin merkitys on kuitenkin sydämen ilo. Ikuinen onnen ja viehättävyyden liekki; rakkaus ja intohimo elämän eri asioita kohtaan kuten harrastukset, ura, muut ihmiset. Se on sisälläsi palava intohimo. Punainen opaali edustaa myös menestystä ja onnea. Sanotaan, että voit houkutella lisää asiakkaita sijoittamalla sen yritykseesi. Punainen opaali on hyvä jos kärsii energiavajauksesta, sillä se sisältää paljon energiaa sisällään. Itse kun olen pitänyt punaista opaalia käsissä, tuntuu kuin koko kämmen on hetken päästä tulessa. Punainen opaali uudistaa tosi hyvin menetettyä energiaa ja intohimoa. Sen ajatellaan pitävän intohimon liekki ja unelmat elossa. Punainen opaali on hyvä toimittajille, taiteilijoille ja median kanssa työskenteleville. Niille, jotka tarvitsevat erityistä toivoa ja inspiraatiota elämässä esim. jos on hiljattain eronnut (parisuhteesta tai työstä).

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: yleisesti käytetään sakraalichakran kivenä, mutta sopii myös sydän chakraan.

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. Mielestäni kivien laatu on tosi hyvä.

7,00 €