Rakkausetti (kivi +suitsuke +kynttilä)

Tässä setissä on rosmariinisuitsuke, vaaleanpunainen loitsukynttilä sekä kaunis ruusukvartsipala. Polta suitsuketta intentiolla houkuttaa rakkautta elämään, sytytä loitsukynttilä omilla toiveilla harmonisesta rakkaudesta ja pidä ruusukvartsia vasemmassa kädessä kun teen manifestointia. Tuotesetti toimitetaan laadukkaassa natural värisessä puuvillapussukassa.

Lisätietoja tuotteista

Suitsuke: rosmariini on rakkauden symboli monien kulttuurien keskuudessa, sillä on erittäin stimuloiva tuoksu, joka edistää muutosta ja kasvua. Rosmariinia on käytetty puhdistavana suitsukkeena hyvin pitkään. Se miellettiin Afroditeen/Venukseen (Rosmaryn nimi tarkoittaa latinaksi "meren kastetta"). Keskiajalla morsiamet käyttivät rosmariinia ja häävieraat kantoivat sitä rakkauden ja hyveen merkkinä. Vaikka rosmariinia pidetään nykyään yleisesti maskuliinisena- aurinkoyrttinä, feminiininen mielleyhtymä oli aikoinaan vahvempi.

Ruusukvartsi: Kiven koko n. 4 x 5 cm. Ruusukvartsi on universaali rakkauden kivi, joka parantaa rakkautta kaikilla tasoilla: ihmissuhteissa, romanttisessa rakkaudessa, feminiinisessä energiassa, seksuaalisessa vapautumisessa, vähentää turhautumista ja parantaa huonoja lapsuuden muistoja. Sen rauhoittavan ominaisuuden vuoksi auttaa surun aikana, parantaa sydänsuruissa. Auttaa rakastamaan itseä ja antamaan anteeksi itselleen, arvostamaan itseä ja tuo myös itseluottamusta. Se muuttaa negatiivisen ilmapiirin ja tukee positiivisia affirmaatioita. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle.

Vaaleanpunainen loitsukynttilä mehiläisvahasta. Vaaleanpunaiset kynttilät: rakkaus, huolenpito, ystävyys, kypsyys, kiintymys, hoivaavuus, feminiinisyys. Vaaleanpunaista kynttilää voi polttaa kun tahtoo houkuttaa rakkautta, kiintymystä, ystävyyttä ja mahdollista sielunkumppania. Kynttilän pituus n. 11 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Hand made by Shamaanitar.


19,90 €