Rose Oracle

Henkeäsalpaavan kaunis korttipakka, joka kutsuu yhdistymään jumalattaren kanssa ja juhlimaan ruusun, luonnon ja feminiinisyyden pyhiä mysteereitä.Ruusu on muinaisten jumalattarien salainen symboli, ja se on kiehtonut mystikoita, taiteilijoita, parantajia ja runoilijoita kautta aikojen.

Korttipakka avaa oven ruusun henkisiin ja fyysisiin opetuksiin. Mukana oleva opaskirja auttaa sinua saamaan yhteyden ruusun parantavaan energiaan, virittäytymään elämäsi vaihtuviin vuodenaikoihin, kuulemaan sielusi ääntä ja saamaan opastusta itsellesi.

Kortit ovat täynnä mysteereitä ja opaskirja sisältää mystisiä opetuksia sekä tutkimusta, jota harvoin nähdään oraakkelikorttipakoissa.

Tekijöistä:

Rebecca Campbell on kirjailija, runoilija, mystikko, taiteilija, ritualisti ja äiti. Hänen luomuksensa on omistettu kuinka yhdistää sielu ja pyhyy jokapäiväiseen elämään. Rebecca on tietoisesti työskennellyt ruusun parissa vuodesta 2010 lähtien.

Kuvittaja: Katie-Louise on intuitiivinen henkinen taiteilija, jonka visiot kosmoksesta juhlistavat kaikkea puhdasta ja kaunista universumissamme. Hän ammentaa inspiraatiota taikuudesta, joka ympäröi meitä päivittäin.

31,90 €