Rubelliitti

Rubelliittia eli punaista turmaliinia madagaskarilta. Energialtaan punainen turmaliini on lähellä vaaleanpunaista, mutta eroaa väriltään siinä, että punainen turmaliini on tummempaa.

Rubelliitti on oivallinen kivi parantamaan sydämen traumoja ja houkuttamaan rakkautta. Se resonoi sekä juurichakran että sydänchakran kanssa, auttaa sinua juurtumaan äitimaan syliin. Mitä enemmän sydämesi on auki, sitä helpompi sinun on manifestoida mitä tahdot. Työskentele tämän kiven kanssa kun tahdot selkeyttää polkua, että rakkaus löytää sinut.

Rubelliitti houkuttelee rakkautta ja auttaa puhdistamaan karmiset rakkaussiteet ja velat. Se vahvistaa sydäntäsi ja yhdistää sinut Äiti Maan rakkauteen ja sydämeen, toimien siltana, joka auttaa sinua hyödyntämään tätä energiaa paranemiseen. Rubelliitti parantaa tunnehaavoja. Se auttaa sinua löytämään uudelleen intohimoasi ja elinvoimaasi ja lisäämään elämänvoiman virtausta. Rubellite stimuloi rohkeutta ja innostaa sinua suojelemaan ja pysymään sitoutuneina siihen, mitä todella rakastat.

Pidä Rubeliittia meditaation aikana ja tunne, että kaikki traumat ja haavat aiemmista suhteista sulavat pois. Aseta se rakkausalttarille, yöpöydälle tai mihin tahansa muuhun paikkaan luovassa tilassasi, joka voi vastaanottaa sen tuomaa parantavaa energiaa. Kuinka päätätkin työskennellä omasi kanssa, palvelkoon se sinua hyvin.

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: juurichakra, sydän chakra

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. Mielestäni kivien laatu on tosi hyvä. 

6,00 €