Rubiinifuksiitti

Rubiinifuksiitti on erinomainen yhdistelmäkivi sydänchakran parantamiseen!

Rubiinifuksiitissa yhdistyy rubiinin rohkeus ja intohimo sekä fuksiitin rauhoittavat ja hoitavat ominaisuudet. Se auttaa sinua katsomaan eteenpäin luottavaisin mielin ja elvyttää kaikenlaista hyvinvointia.

Rubiinifuksiitti aktivoi sydän chakraa ja parantaa tunnejuttuja sekä sydänsurut, vanhat traumat ja menetykset. Houkuttaa rakkautta, auttaa sinua löytämään intohimon ja sitoutumaan uudelleen tavoitteisiin innostuneesti ja itsevarmasti. Kutsuu esiin kaksoisliekkiä tai sielunkumppania.

Rubiini kuuluu korundi perheeseen eli se on kivikunnan kovin kivi timantin jälkeen, sen punainen väri tulee kromista, mikä syventää itseluottamusta. Perinteisesti rubiinia käytti kuninkaalliset, joten tämän kiven kanssa voit tuoda esiin kuninkaallisen luontosi.

Fuksiitti on elämänvoiman kivi, joka parantaa sydäntä fyysisesti ja emotionaalisesti. Se valmistelee sinut uuteen rakkauteen; tuo rauhaa ja ymmärrystä. Kivi aktivoi ja avaa sydänchakraa. Auttaa luomaan terveitä rajoja itselle sekä tuo rauhaa ja tyyneyttä.


7,00 €