Ruusukvartsi, raakapala 7€

Palojen muoto/koko hieman vaihtelee. Paino n. 65g (voi olla hieman vähemmän tai enemmän). Kivien koko: 3 x 6 cm/4 x 6 cm/4 x 4 cm.

Shamaanittaren kivi-info: tunnetaan pyyteettömän rakkauden kivenä, luottamuksen lisääjänä ja anteeksiantamisen kivenä. Lempeä ruusukvartsi avaa sydäntä ja muuttaa negatiiviset tunteet positiviiseksi. Erinomainen kivi käyttää kriisien ja traumojen aikana, koska se tuo nopeasti rauhaa. Se muuttaa negatiivisen ilmapiirin ja tukee positiivisia affirmaatioita. Edistää mielikuvitusta ja luovuutta taiteessa, musiikissa ja kirjoittamisessa. Voit käyttää ruusukvartsia parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi.

Ruusukvartsi on universaali rakkauden kivi, joka parantaa rakkautta kaikilla tasoilla: ihmissuhteissa, romanttisessa rakkaudessa, feminiinisessä energiassa, seksuaalisessa vapautumisessa, vähentää turhautumista ja parantaa huonoja lapsuuden muistoja. Sen rauhoittavan ominaisuuden vuoksi auttaa surun aikana, parantaa sydänsuruissa. Auttaa rakastamaan itseä ja antamaan anteeksi itselleen, arvostamaan itseä ja tuo myös itseluottamusta. 

7,00 €