Seasons of the Witch: Beltane Oracle

Nämä kortit auttavat avaamaan kasvupotentiaalin, luovuuden ja yltäkylläisyyden. Myös vapunpäivänä tunnettu Beltane kunnioittaa elämää ja juhlii intohimoa sekä suunnitelmien toteuttamista. Maan energiat ovat vahvimmillaan ja aktiivisimmillaan; koko elämä on täynnä voimakasta hedelmällisyyttä. Tässä Vuoden pyörän vaiheessa voit vapauttaa koko potentiaalisi. Nämä kortit auttavat sinua avaamaan sisäisen viisautesi voimakkaiden henkisten voimien avulla. Merkittävien ajatuksien lisäksi, korteissa on kutsuja ja loitsuja, jotka kutsuvat jokaisen kortin energiaa ja lähettävät aikeet henkisestä hyvinvoinnista universumiin.

Lisätietoja: Pakka sisältää 44 korttia sekä 144 sivuisen opaskirjasen. Englanninkielinen. Pakkauksena kova rasia.

Juliet Diaz on parantaja, näkijä ja herbalisti, hänellä on tutkinto yrttilääkinnästä. Hän kuuluu kuubalaiseen pitkän linjan noitaparantajiin ja hänen juurensa ovat alkuperäiskansassa (Taino heimo). Hän on kirjoittanut mm. kirjat Witchery: Embrace the Witch Within ja Plant Witchery.

Lorriane Anderson on tarot tulkitsija, astrologi, henkinen opettaja ja yrittäjä. Hän on Spirit Elementin, henkisen hyvinvoinnin putiikin perustaja, joka on omistettu modernille mystiikalle. Hänellä on vuosien kokemus herbalismista, aromaterapiasta, kristalliparantamisesta sekä maagisen taiteen harjoittamisesta.

Giada Rose on Kentuckyssa asuva kuvittaja ja suunnittelija, joka on kiinnostunut gossamer-langoista, jotka yhdistävät taikuuden, luonnon, naisellisuuden ja taiteen. Hän syntyi Italiassa, mutta on asunut joka puolella Länsi-Amerikkaa. Hänen töissään näkyy rakkaus vuodenaikoihin, mytologiaan, historiallisiin tapoihin, taroteihin ja kansanperinteeseen .

29,00 €