Seleniitti, hiottu pala

Hiottuja seleniittipaloja, muoto ja koko vaihtelee luonnollisten ominaisuuksien vuoksi. Yhden kiven koko on n. 2,5 x 2,5 cm/ 2 cm x 3 cm. 

Tämä on lempeä mutta voimakas kivi, joka puhdistaa ja keventää mielialaa ja ympäristöä. Seleniitti on kruunuchakrakivi eli se luo rauhaa, puhtaan valkoista valoa, kuun taikaa ja jumalallista feminiinistä voimaa. Seleniitti on tehokas tilan puhdistaja ja värähtelyn nostaja. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Seleniitti on myös hyvä unikivi ja sillä on voima herättää psyykkisiä näkyjä.

Muuta kivestä: Seleniitti on kiteytynyt muoto kipsistä ja suuri osa nykyään markkinoilla olevasta seleniitistä on seleniittien "Satin Spar"-lajiketta. Nimi Selenite tulee kreikan sanasta kuu ja tarkoittaa "kuun hehkua" ja seleniittikivet hehkuvat hohtavaa helmiäismäistä kiiltoa. Huomioithan ettei seleniitti kestä kosteutta tai vettä. 

5,00 €