Seleniitti, raakapala

Seleniittiä raakapalana eli hiomaton pinta kummallakin puolella. Koko ja paksuus hieman vaihtelvat. Yhden palan koko n. 4 x 5 cm. Paino vaihtelee palasta riippuen 50g-80g välillä. 

Kivenä seleniitti tuo valoenergiaa kotiin eli se on korkeasti värähtelevä kivi. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Kristallisoitunut jumalallinen valo, jolla on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi. Seleniittiä voi käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen. Näiden pienien laattojen päällä voit myös energisoida/puhdistaa toisia kiviä, toki päälle ei mahdu kuin 1-3 kiveä kerrallaan. 

Muuta kivestä: Seleniitti on kiteytynyt muoto kipsistä ja suuri osa nykyään markkinoilla olevasta seleniitistä on seleniittien "Satin Spar"-lajiketta. Nimi Selenite tulee kreikan sanasta kuu ja tarkoittaa "kuun hehkua" ja seleniittikivet hehkuvat hohtavaa helmiäismäistä kiiltoa. Huomioithan ettei seleniitti kestä kosteutta tai vettä. 

5,00 €