Seleniitti, Yksisarvisen sarvi

Nämä seleniitit on muotoiltu upeaksi kierteeksi eli näitä kutsutaan ns. yksisarvisen sarveksi. Halkaisija pohjasta n. 4-4,5 cm, korkeus 13 cm. Sarvia on jäljellä 1 kpl. Huomioithan, että  sarvessa on pieni lohkeama yhdessä sarven kierteessä (huomioitu hinnassa). Tämä on ollut tuotteen saapuessa. 

Nämä maagiset spiraalit ovat erinomaisia ​​negatiivisuuden vangitsemiseen ja poistamiseen energiakentästä. Aseta yksisarvisen sarvispiraali paikkaan, joka tarvitsee parantumista ja anna sen poistaa siitä kaikki negatiivisuus. Seleniitti vetää negatiivisuuden pois ja jättää paikan puhtaaksi. Voidaan käyttää myös chakrojen kohdassa puhdistamassa.  

Kivenä seleniitti tuo valoenergiaa kotiin eli se on korkeasti värähtelevä kivi. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Kristallisoitunut jumalallinen valo, jolla on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi.

Muuta kivestä: Seleniitti on kiteytynyt muoto kipsistä ja suuri osa nykyään markkinoilla olevasta seleniitistä on seleniittien "Satin Spar"-lajiketta. Nimi Selenite tulee kreikan sanasta kuu ja tarkoittaa "kuun hehkua" ja seleniittikivet hehkuvat hohtavaa helmiäismäistä kiiltoa. Huomioithan ettei seleniitti kestä kosteutta tai vettä. 

20,00 €