Setti 2, kolme kuukiveä

Ostaessasi saat tämän kuvassa näkyvän kuukivisetin. Tässä setissä on hiottuna musta kuukivi, persikka kuukivi ja valkoinen kuukivi. Kaikkien kivien koko on n. 2 cm x 2 cm. 

Kun kutsut kuun taikaa tilaan, yhdistyt jumalalliseen feminiiniseen energiaan ja kutsut samalla esiin paranemista, myötätuntoa ja intuitiota. Aseta kuukivet alttarille, työpöydällesi tai yöpöydällesi tai kanna mukana.

Musta kuukivi on uuden kuun mahdollisuuksien kristalli, se lisää luovuutta, auttaa visioinnissa pimeän aikaan ja on täydellinen työkalu aloituksiin ja unelmien toteuttamiseen. Työskentele tämän kiven kanssa erityisesti uuden kuun aikaan tai milloin tahansa haluat kokea sen energian ja suojeluksen. Mustalla kuukivellä on lempeämpi maadoittava energia kuin muilla mustilla kivillä, kuten turmaliinilla tai onyxilla.

Orassi kuukivi on hyvä luovuuden manifestointiin. Persikka tai oranssi kuukivi (peach moonstone) auttaa sinua unelmoimaan siitä, mitä haluat luoda, jotta voit jakaa loistettasi maailman kanssa. Persikka kuukivi on voimakas sakraalichakran kivi, joka auttaa manifestoinnissa ja inspiroi luovuuteen sekä taiteeseen. Työskentele tämän kiven kanssa aina, kun tahdot manifestoida luovaa ilmaisua. Tämä kuukivi on kuukiviperheen emotionaalinen parantaja, jonka avulla voit nähdä haasteiden pinnan alle sekä tutkia ja parantaa tunteita. Se myös helpottaa unien muistamista ja auttaa yhdistymään kuun vaiheiden luoviin voimiin.

Valkoinen kuukivi on yksi hyvä näkijänkivi eli se kehittää selvänäköä ja intuitiota. Kehittää unennäköä ja unien kautta tuleviin työkaluihin itsetuntemuksessa. Selkounia erityisesti täydenkuun aikana. Auttaa virittäytymään oppaisiin ja kuuntelemaan heidän neuvoja mitä seuraavaksi tulisi tehdä. Hyvä kivi puhdistamaan chakroja.

10,00 €