Setti; intohimo, luovuus & rakkaus

Tässä setissä on viisi Shamaanittaren valitsemaa kiveä tuomaan uutta intohimoa, vahvistamaan fyysistä manifestointia ja luovuutta sekä auttamaan itsensä rakastamisessa kaikilla tavoilla. Käytä kiviä yksittäin tai kimppana hoitamassa itseäsi tai aseta työpöydälle lisäämään motivaatiota ja energiaa. 

Setin kivet ovat punainen aventuriini, punainen jasper, oranssi karneoli, oranssi kalsiitti ja ruusukvartsi Kivien koko 2,5 x 3 cm/2,5 x 4 cm. Muoto ja koot hieman vaihtelevat, yhteispaino 160g ja 176g. Saatavilla 2 settiä, kummastakin kuvat. Raakapalat yksittäin ostettuna 5-7€/kpl, settinä hinta edullisempi. 

Punaiset kivet:

Suomalainen Punainen Jasper (jaspis): tunnetaan ns. kestävyyden kivenä, joka stimuloi chi:tä, elämän voimaa, tuo fyysistä kestävyyttä ja energiaa sekä keskittymistä ja päättäväisyyttä. Se on soturien talismaani sekä oikeudenmukaisuuden, elämän ja suojelun voimistaja. Punainen Jasper aktivoi juurichakran ja stimuloi kundaliinienergian nousua alhaalta ylöspäin. Se puhdistaa ja vahvistaa auraa. Kivi on myös intohimon kivi, hyödyllinen palauttamaan ja uudistamaan seksuaalista halukkuutta sekä manifestoimaan luovia ideoita. Hyvä kivi käyttää unien kutsumiseen tai maan energioiden työskentelyyn. Jasper auttaa saamaan syvemmän yhteyden maan henkiin ja suojelijoihin. Sen energia rauhoittaa mieltä ja maadoittaa sinua.

Punainen aventuriini: Jos tarvitset itsellesi enemmän potkua, valitse silloin punainen aventuriini. Tämä kivi on juurichakrakivi, joka ilmentää tulienergiaa ja tekee siitä samalla sekä maadoittavan että stimuloivan. Sen siunaus on manifestointi fyysisen toiminnan kautta ja siinä että se auttaa keskittämään energiaa, jotta hommat tulee tehtyä. Se inspiroi luovuuteen ja seksuaalisuuteen sekä tuo uutta jännitystä ja luottamusta projekteihin, tavoitteisiin sekä toiveisiin. Punaista aventuriinia käytetään suojelukivenä, perinteisesti varkaita vastaan sekä suojelemaan tulipaloilta ja salamaniskulta. Se on myös hyvä kivi matkustuksessa eli sillä on suojeleva ominaisuus liikenneonnettomuuksista.

Oranssit kivet:

Karneoli (oranssi) => Sytyttämään luovaa virtausta ja intohimoa. Karneoli pitää sisällään paljon eloa ja luovaa energiaa. Jos sinulta puuttuu intohimo projekteissa tai elämässä, tämä on kivi, jota tarvitset luovan virtauksen tehostamiseen. Karneoli auttaa sinua käynnistämään uudelleen luovuutesi ja tuomaan elinvoimaa ja intohimoa takaisin elämääsi. Käytä kiveä herättämään luovuutta, lisäämään innokkuutta ja kokemaan enemmän nautintoa. Voit meditoida kiven kanssa tai hoitaa sillä sakraalichakraa. Voit asettaa karneolin työpöydälle tuomaan energiaa, etenkin iltapäivän väsymyksessä. Antaa energiabuustausta, tuo kestävyyttä ja lisää itseluottamusta.

Oranssi kalsiitti => Oranssi kalsiitti on väriltään enemmän kellertävä. Eri värisiä kalsiitteja voi käyttää chakrojen mukaan eli oranssi sopii hyvin sakraalichakraan sekä myös solar plexukseen. Oranssi kalsiitti tuo uutta tietoisuutta ja arvostusta luovalla ilmaisulle; muistuttaa sinua omien kykyjesi vastaanottamisesta. Oranssi kalsiitti on kuin kesäinen auringonpaiste, joka auttaa aktivoimaan positiivisuutta sekä antaa sisäistä näkemystä miten toimia kun hyviä mahdollisuuksia tulee eteen. Monesti tarvitaan rohkeutta tavoitella uusia mahdollisuuksia, kun ne ilmestyvät ja tämä kivi auttaa sinua siinä. Boostaa elämänvoimaa, seksuaalienergiaa, itseparannusta, hyvä apu nivelille. poistaa viruksia ja eliminoi myrkkyjä kehosta. auttaa väsymykseen, vatsaan liittyviin sairauksiin. Työssä kivi inspiroi kasvattamaan bisneksiä. bisness ja raha flow lisääntyvät. Se lisää omaa energiaasi niin että pystyt saavuttamaan tavoitteet. Rakkaus: poistaa emotionaalisia pelkoja ja antaa rohkeutta olla onnellinen rakkaudessa.

Vaaleanpunainen kivi:

Ruusukvartsi => Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin alemmat chakrat tuntevat myös olonsa turvalliseksi ja ylemmillä chakroilla on jälleen mahdollisuus herätä eloon. Voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi

24,90 €