Setti, Labradoriitti (4 kpl)

4 kpl setti labradoriittia. Saat kuvassa näkyvät kivet, joiden koko on n. 2-3 cm. 

Labradoriitti on voimakas kivi ja täydellinen liittolainen, kun tarvitset uuden alun. Labradoriitti on hyvä mihin tahansa tilaisuuteen tai vuodenaikaan, mutta se loistaa todella, kun on kyse uusista aluista, tietoisuudesta, visioinnista ja sydämesi toiveiden toteuttamisesta. Labradoriitti tuo toivoa, mahdollisuutta ja mielikuvitusta. Se sytyttää sisäisen tulesi kuin pimeydestä säteilevät välähdykset kiven pinnassa. Työskentele tämän kiven kanssa, kun lähdet uuteen projektiin tai seikkailuun tai milloin tahansa tarvitset energiatason nollausta. Labradoriitti aktivoi kolmannen silmän chakran, avaa aistit, parantaa näkökykyä ja mahdollistaa maailman näkemisen täydellisesti sellaisena kuin se ympärilläsi on. Labradoriitti terävöittää keskittymistäsi, ja kuten Erakko taroteissa, se auttaa valaisemaan polkusi näkemään tien haasteiden läpi.

Työskentele kiven kanssa erityisesti uuden kuun aikaan eli kun asetat aikomuksia ja uusia asioita liikkeelle. Tai voit meditoida sen kanssa toteuttaaksesi syvimmät toiveesi. Aseta se alttarillesi tai mihin tahansa pyhään tilaan, jotta voit avata sydämesi ja mielen universuminihmeille.

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: kolmas silmä

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. 

10,00 €