Setti, Maisemajasper (5 kpl)

5 kpl setti maisemajasperia tai kuvio jasperia (picture Jasper) Kivet ovat n. 2 - 3 cm kokoisia. Saat kuvassa näkyvät kivet. 

Shamaanittaren info: Tämä on erittäin maadoittava ja harmonisoiva kivi, jolla on vahva yhteys maahan. Maisema jasper parantaa luovuutta ja visualisointitaitoja. Tämä kivi stimuloi juurichakraa ja tuo kehoon maadoittavaa henkistä energiaa. Kanna kiveä mukanasi, jos tahdot inspiroitua luovuudesta, saada itseluottamusta ja hyvää onnea. Kotona tämä on hyvä kivi lievittämään geopaattista stressiä ja eri lähteiden säteilyä (tietokone, tv, wifi jne). 

Maisema japser on kaunis ruskeansävyinen jasperin muoto ja sitä voidaan kuvata parhaiten sen pinnalla olevista jännistä maisemakuvioista, jotka ovat luonnostaan muodostuneet ajan myötä. Kiven ainutlaatuiset värit johtuvat sen korkeasta rautapitoisuudesta sekä mineraaleista ja muista epäpuhtauksista, jotka ovat kivessä mukana.

Kauniit kuviot, jotka näet näissä kivissa sanotaan olevan kuvia menneisyydestä, jonka äiti maa tahtoo ihmisten näkevän. Sanotaan, että ne puhuvat parhaiten ihmisille, joilla on syvä yhteys maan energioihin. Kiven kuvat voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin aikaisempia pelkojasi.

10,00 €