Setti, suomalainen ametisti (3 kpl)

3 kpl setti Suomalaista ametistia.  Kiven koko n. 2 - 3 cm. Saat kuvassa näkyvät kivet itsellesi. Vain 1 setti saatavilla. 

Alkuperä: Pelkosenniemi, Lappi

Shamaanittaren kivi-info: Ametistilla on kyky voimistaa intuitiota. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja voi stimuloida kolmatta silmää asettamalla kiven kolmannen silmän päälle. Koska se on henkisyyden kivi, se auttaa sinua syvempään yhteyteen itsesi kanssa. Tästä tietoisesta ja syvemmästä yhteydestä käsin, sinun on helpompi yhdistyä intuition kanssa. Intuitiosi on kuin ääni pään sisällä, joka alitajuisesti ohjaa sinua. Toisille tämä on hyvin hienovaraista, kun taas toiset kokevat ohjauksen hyvin voimallisesti ja selkeästi. Joskus päätämme olla välittämästä sisäisestä äänestämme, mutta jos kuuntelet sitä, niin se ohjaa sinua aina korkeimmasta itsestäsi käsin. Mitä enemmän työskentelet ametistin kanssa, sitä helpompaa sinun on huomioida intuitiivinen puoli itsessäsi. 

Jos kolmas silmä ei ole tasapainossa, voit olla yliherkkä toisten mielipiteille sinusta tai kärsimätön toisten jutuille. Tässä tapauksessa ametisti luo suojaa sinulle eli se auttaa selvittämään oman mielen myllerryksiä ja samalla estää toisten psyykkisiä hyökkäyksiä itseäsi kohtaan ja puhdistaa. Ametisti auttaa sinua avautumaan ja elvyttämään luovaa mielikuvitusta ja visualisaatiokykyjä.

12,00 €