Setti, Vihreät kivet

Tässä setissä on viisi Shamaanittaren valitsemaa vihreää kiveä. Kivet setissä ovat serpentiini (olive jade) 2 x 2,5 cm, vihreä kvartsi 2 x 2 cm, suomalainen fuksiitti-kvartsiitti raakapala 2 x 4 cm, sammalakaatti 2 x 3 cm ja heliotrooppi 2 x 3 cm. Vihreät kivet luovat harmoniaa ja toivoa, ne auttavat hoitamaan sydänchakraa ja luovat yhteyttä äitimaahan, kasveihin ja luontoon.

Serpentiini => Serpentiini on äitimaan kivi, siinä on sen unohdettu maaginen historia ja mahtava tulevaisuus. Serpentiini auttaa sinua oppimaan enemmän keijujen maailmasta, luonnonhengistä sekä myös kasvien ja eläinten valtakunnasta.

Vihreä kvartsi => vihreä kvartsi on hyvä emotionaalisten asioiden parantamiseen ja tasapainottamiseen. 

Fuksiitti-kvartsiitti => Harmonia ja onnellinen mieli sekä sydämen toiveet. Kvartsiitti on muutoksia tasapainottava ja harmonisoiva kivi. Rauhoittaa hyperaktiivista tai yliaktiivista mieltä. Fuksiitti tunnetaan toiveiden kivenä. Se auttaa pitämään sydämen liekkiä toiveikkaana ja palamaan kirkkaana pitkään.

Sammalakaatti => Sammalakaatti on tasapainottava kivi, joka yhdistää vahvasti luontoon. Kiven värähtely tuo voimaa ja vahvuutta, auttaa vähentämään pelkoja sekä stressiä ja auttaa houkuttamaan luonnonhenkiä.

Heliotrooppi (verikivi) => Suoleva uhkaavissa tilanteissa, esteiden voittaminen, fyysinen kestävyys, kipukivi.


19,90 €