Sininen opaali

Jos tahdot ilmaista sisäistä totuuttasi selkeästi ja helposti. Sininen opaali on kommunikaation, luovuuden ja aidon ilmaisun kivi. Se puhdistaa ja selkeyttää kurkkuchakran - totuuden keskusta, jonka kautta jaat viisautesi maailman kanssa.

Sininen opaali tukee muutosta ja rauhallista kommunikaatiota. Opaali on yleensä voiman ja jumalallisen inspiraation kivi. Se ilmentää jumalien tahtoa ja auttaa sinua muodostamaan yhteyden menneiden elämien muistoihin ja viisauteen. Sinisessä muodossaan opaali avaa kurkkuchakran, joka sijaitsee fyysisessä kurkussasi ja pitää sisällään totuutesi ja sen, kuinka ilmaiset sen. Tämä energiakeskus liittyy ääneesi ja siihen, kuinka jaat viisauttai maailman kanssa. Kun kurkkuchakrasi on tasapainossa, puhut totuuttasi selkeästi ja vakuuttavasti.

Kiven koko n. 3 cm.

Chakrat: kurkkuchakra

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. Mielestäni kivien laatu on tosi hyvä. 

6,00 €