Sodaliitti

Hiottua sodaliittia isompina paloina, värit, muodot ja kokoerot yksilöiden välillä. Yhden kiven koko on n. 4 x 5 cm. Saatavilla pieni erä eli kuvassa näkyvät kivet. 

Sodaliitti on hyvä kivi voimistamaan intuitiota ja tuomaan rauhallisen unen. 

Shamaanittaren kivi-info: Sodaliitti on tummansininen kivi, jossa on yleensä mukana valkoista tai harmaata väriä tai juonteita, jotka menevät kiven läpi. Sodaliitti on yhteydessä sekä kurkkuchakran että kolmannen silmän chakran kanssa, joten se vahvistaa psyykkisiä kykyjä eli intuitiivisia aisteja sekä sisäistä tietämystä. 

Tämä kivi tunnetaan myös "Runoilijan kivenä", koska se auttaa sinua ilmaisemaan kaikki asiat, jotka haluat sanoa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on tehokas kivi lopettamaan väittelyt tai erimielisyydet. Jos et ikinä osaa sanoa oikeita sanoja tai lopulta sanot asiat väärin, niin tämä kivi auttaa parempaan itseilmaisuun ja kommunikaatioon. Kolmannen silmän chakrassa tämä kivi auttaa puhdistamaan ja aktivoimaan sen, jolloin saat helpommin yhteyden sisäiseen viisauteesi. Tämän kiven kanssa työskenteleminen voi olla erityisen tehokasta intuition vahvistamiseen, koska se rauhoittaa yliaktiivista mieltä, jotta voit todella kuulla sisäisen äänesi puhuvan sinulle. Kun mieli hiljenee, kuulet intuitiiviset viestit selkeämmin.

10,00 €