Suitsuke, Blue Sage + Palo Santo

Suitsukesekoitus, joka soveltuu hyvin tilan tai paikan puhdistamiseen, seremonioissa tai muissa tilanteissa, jossa tahdot luoda puhtaan ja suojelevan ilmanpiirin.

Blue Sage (Artemisia Tridentata = Salviamaruna) tunnetaan myös nimillä Grandmother Sage, se on lähisukulainen valkosalvialle eli myös hyvä parantamiseen ja puhdistusrituaaleihin. Sinisen salvian rauhoittavaa ja rentouttavaa tuoksua voi käyttää apuna meditaatiossa ja sen tuoksu ei ole yhä pistävä kuin valkoisen salvian. Sininen salvia auttaa henkisten voimien herättelyyn ja sitä voidaan myös käyttää karkotusrituaaleissa, jossa tahdotaan poistaa pahantahtoisia henkiä. Poltetaan yleensä puhdistamaan tilaa, karkottamaan negatiivisuutta ja suojelukseksi.

Palo Santo (Bursera graveolens) tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen trooppinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa.

Alkuperä: Mountain Valley Sage, Colorado. Native American owned and operated. 

10,00 €