Suitsuke, Eukalyptus

Laadukasta käsin poimittua ja sidottua eukalyptusta suitsukenippuna. Valmistettu yhteistyökumppanin luomufarmilla Kaliforniassa. Suistukenipun koko: pituus n. 11 cm ja halkaisija 3 cm.

Eukalyptuksen maaginen käyttö:

Eukalyptusta käytetään tuomaan uutta energiaa tilanteeseen, parantamaan jonkin asian tuomaa katumusta ja huolia sekä lievittämään henkistä uupumusta. Se on erinomainen yrtti käytettäväksi, kun joku tai jokin häiritsee sinua. Eukalyptuksen lehtiä voi turvallisesti polttaa, ripotella tai täyttää rohto/mojo-pusseihin, tyynyihin ym.  Eukalyptus parantaa mielen selkeyttä ja sitä suositellaan hengitystieongelmissa. 

Eukalyptusöljyt ovat erinomaisia rituaalivälineiden puhdistamiseen eli voit uuttaa itse eukalyptuksen lehtiä öljyyn tai käyttää valmista eukalyptuksen eteeristä öljyä, jota lisäät öljyseokseen (tsekkaa täältä eteeriset öljyt).

Eukalyptuksen suojaava taika on lyhytikäinen, mutta erittäin voimakas. Se poistaa negatiiviset vaikutukset lähiympäristöstä. Toisin kuin jotkut muut suojaavat yrtit, Eukalyptus luo hellävaraisesti esteen olematta liian hyökkäävä tai että se rajoittaisi muita. Eukalyptusta sekoitetaan usein myös muiden parantavien yrttien kanssa helpottamaan fyysisiä tai emotionaalisia huolia.

Alkuperä ja ympäristöinfo: Eukalyptus tulee minulle suoraan viljelijältä eli yhteistyökumppanillani on oma maatila Kaliforniassa, jossa he viljelevät mm. valkosalviaa, rosmariinia, artemisiaa, maarianheinää ym. 

10,00 €