Suitsuke, Valkosalvia (viljelty ekosalvia)

Tämän salviarullan koko on n.10 cm ja halkaisija 3 cm. Tuotettu ympäristöä kunnioittaen ja eettisin periaattein luotettavalta yhteistyökumppanilta. 

Shamaanien yksi tärkeä yrtti puhdistusrituaaleissa. Valkoinen Salvia auttaa ihmistä saamaan tasapainon ja se puhdistaa kaikesta negatiivisesta. Se selkeyttää mieltä, antaa viisautta ja lisää henkistä tietoisuutta. käytetään paljon puhdistamaan tilaa, henkilön auraa, pyhiä ja tärkeitä esineitä yms.

Alkuperä ja ympäristöinfo: Valkosalviaan on tullut mukaan ekologinen ajattelu eli saatavilla on nykyään viljeltyä salviaa, jossa on huomioitu myös ympäristötekijät. Valkosalvia tulee minulle suoraan viljelijältä eli yhteistyökumppanillani on oma maatila Kaliforniassa, jossa he viljelevät mm. valkosalviaa, rosmariinia, artemisiaa. Viljelty valkosalvia on luomua eli viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita ja korjuun jälkeen salvia kuivatetaan huolellisesti perinteitä vaalien. Minulle valkosalvia on erittäin pyhä kasvi ja en ole vielä löytänyt sen vertaista puhdistajaa tai parantajaa.


9,00 €