Suitsukesetti, Pyhät puut

Tässä Shamaanittaren kokoamassa suitsukesetissä on setriä, katajaa ja palo santo tikku. Kaikki ovat pyhiä puita ja niiden energiaa käytetään erilaisissa seremonioissa ja rukouksissa.

Cedar/Flat Cedar pidetään pyhänä puuna ja sitä kutsutaan mm. elämän puuksi. Vaikka tässä on setri nimenä, monet setrin suitsukkeet eivät tule varsinaisesta setripuusta vaan useimmat tulevat sypressiperheen puista. Flat Cedar puussa mm. on lituskaiset oksat ja se on todennäköisesti saanut nimensä tästä seikasta.Perinteisesti tätä suitsuketta käytetään auran puhdistamiseen, mutta sillä voi myös puhdistaa kotia. Se rauhoittaa ja luo tasapainoa. Puhdistaminen setrin savulla on hyödyllistä erityisesti jos asiat ovat vaikeita ja jumissa; setrillä on kyky ja voima auttaa ongelmallisissa tilanteissa. Se poistaa ongelmia, mutta myös houkuttaa hyviä energioita. Suitsukkeen koko: pituus 11 cm, halkaisija n. 3 cm.

Katajaa käytettiin entisaikana temppeleissä puhdistusrituaaleissa, sillä on maskuliininen, suojeleva energia. Kataja on erinomainen puu parantumiselle ja puhdistukselle erityisesti myrkkyjen tai tautien leviämisen hillitsemiseksi. Monet käyttävät katajaa suojelemaan pahoilta hengiltä ja noituudelta. Sitä käytetään medicine pussukoissa ja parantavissa amuleteissa. Käyttötarkoitus: suojaus (varkaus, pahuus, terveys). Selvännäkö, puhdistaminen, siunaaminen, vauraus. Kataja aktivoi ja elvyttää väsynyttä kehoa, mieltä ja henkeä. Luo turvallisen ja pyhän tilan. Kanna neulasia mukana medicine pussukassa tai taskussa suojelemassa. Katajaa voi käyttää myös uuden yrityksen tai asunnon siunaamisessa ja kutsumassa yltäkylläisyyttä. Suitsukkeen koko: pituus 11 cm, halkaisija n. 3 cm.

Palo Santo (Bursera graveolens) tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen trooppinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa. Tikun pituus n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm. Kokoeroja voi olla luonnollisten ominaisuuksien vuoksi.

Katajan ja setrin ympäristöinfo: Kasvatettu ja käsin poimittu yhteistyökumppanin toimesta USA:ssa.

Palo santon ympäristöinfo: SERFOR-sertifioitua Palo Santoa Perusta. Ne ovat peräisin metsästä, jota Perun maatalouteen ja kasteluun liittyvä ministeriö (SERFOR) hoitaa. Se on hyväksynyt ja sertifioinut myytäväksi laitetut tuotteet. Tuotteissa käytetään vain sellaisia Palo Santo puita ja oksia, jotka ovat kaatuneet luonnostaan ja jotka ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tällä sadonkorjuutavalla ei ole haittaa luonnolle.

22,90 €