Suitsukesetti, Rauha ja selkounet

Tässä Shamaanittaren kokoamassa suitsukesetissä on mugwortsuitsuke, palo santo tikku ja pala maarianheinää. Kaikki suitsukkeet soveltuvat hyvin rauhoittamaan tilan energiaa ja mieltä.

Mugwort tunnetaan myös nimellä "unirohto" eli sillä on ainutlaatuinen kyky stimuloida unia. Kun poltat sitä suitsukkeen tavoin, sillä on hienovarainen, makea ja unettava tuoksu. Sitä käytetään ennustamiseen ja selkouniin. Jos tahdot nähdä selkounia polta suitsuketta ennen nukkumaan menoa tilassa, jossa nukut. Mugwort nipun koko: pituus n. 10 cm ja halkaisija 3 cm.

Palo Santo puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Tikun pituus n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm. Kokoeroja voi olla luonnollisten ominaisuuksien vuoksi.

Maarianheinällä voi kutsua puoleensa rakkautta, lempeyttä ja rehellisyyttä. Yksi tärkeimpiä seremoniallisia kasveja ja perinteisesti käytetään henkilön siunaamiseen, pitämään pahoja henkiä loitolla kodista ja puhdistamaan välineitä ja esineitä. Maarianheinä tuoksuu hyvälle ja sen tuoksun sanotaan houkuttelevan hyviä energioita. Se symboloi parantamista, rauhaa ja henkisyyttä. Letin koko n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm

Kaikkia tämän setin suitsukkeita voi käyttää myös suojelemaan henkilöä ja paikkaa pahoilta silmiltä ja ajatuksilta.

Ympäristöinfo:

Mugwort ja maarianheinä on kasvatettu ja käsin poimittu yhteistyökumppanin luomufarmilla Kaliforniassa

SERFOR-sertifioitua Palo Santoa Perusta. Ne ovat peräisin metsästä, jota Perun maatalouteen ja kasteluun liittyvä ministeriö (SERFOR) hoitaa. Se on hyväksynyt ja sertifioinut myytäväksi laitetut tuotteet. Tuotteissa käytetään vain sellaisia Palo Santo puita ja oksia, jotka ovat kaatuneet luonnostaan ja jotka ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tällä sadonkorjuutavalla ei ole haittaa luonnolle.


19,00 €