Suomalainen mix; turmaliini-savukvartsi-maasälpä 15€

Uniikki kivi, jossa on sekoitus mm. turmaliinia-savukvartsia, maasälpää ja micaa. Mustia turmaliinipaloja on melko kauttaaltaan kivessä.  Kivessä näkyy myös pieni mica kiilleliuskoja. Saat kuvassa näkyvän kiven itsellesi. Kiven koko 5 x 5 cm, korkeus 4,5 cm. Kiven paino on 135 g.

Alkuperä: Kuortane, Etelä-Pohjanmaa

Savukvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä

Musta Turmaliini suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Kivi raivaa tieltä myös häiriötekijöitä, auttaen kantajaansa keskittymään omaan polkuunsa ja tähän hetkeen, sekä olemaan avoimempi henkiselle opastukselle ja viesteille joita saa. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Erityisen hyviä kivi, jos ympärillä on energiavampyyreita. Suojelee myös elektromagneettiselta säteilyltä. Erittäin tehokas stressin vapauttaja.

Maasälpä: Maasälpien valtavan monimuotoisuuden vuoksi ne yhdistetään usein elämän muutosten kanssa kamppailemiseen ja ovat sellaisenaan hyödyllisiä niille, joilla on vaikeuksia selviytyä. Maasälpä lisää itsetuntoa, joka auttaa sitä, että kykenemme saavuttamaan tavoitteemme. Maasälpä on myös kivi, joka voi auttaa sinua kehittämään psyykkistä tietoisuutta ja intuitiota. Voit avautua korkeampien olentojen ohjaukselle. Se parantaa viestintää henkimaailman kanssa ja auttaa sinua toteuttamaan ne käytännössä oikeaan aikaan.

Mica: kiilleliuska tai kiillekivi, josta jauhetaan myös pigmenttiä. Micalla anotaan olevan monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mukaan lukien energian vahvistaminen, negatiiviselta energialta suojaaminen ja maadoittaminen. Voi myös auttaa vähentämään stressiä ja edistämään rentoutumista.

15,00 €