Suomalainen Savukvartsi, raakapala 7€

Suomalaista savukvartsia .Kiven koko n. 3 x 5 cm/ 4 x4 cm, muoto ja koko hieman vaihtelee kivien välillä. Yhden kiven paino on 40-50g. Saat yhden kuvissa näkyvistä kivistä. 

Alkuperä: Kuortane, Etelä-Pohjanmaa

Shamaanittaren kivi-info:

Tämä kivi tunnetaan sen kyvystä auttaa sinut eteenpäin vaikeasta tai kipeästä kokemuksesta. Se opastaa sinua korkeampiin olemuksen tiloihin, jolloin sinun on helpompaa päästää irti menneestä. Tummemman värinsä takia tämän kvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä. Yksi legenda kertoo että savukvartsi oli aikaisemmin kirkas, mutta se keräsi itseensä kaikki myrkyt ympäriltä ja henkilöistä puhdistaen näin ympäristöä, joten se muuttui harmaaksi. Tämä on kivi, joka kannattaa olla mukana, jos menee kemoterapiaan tai käy läpi muita fyysisiä hoitoja, joissa kehoon kertyy myrkkyjä. Se auttaa parantamaan joitakin vahingoittavia asioita näissä hoidoissa sekä myös auttaa hyötymään niiden vaikutuksista mitä on tarve.

Kun työskentelet savukvartsin kanssa, voit kuvitella kuinka ympärilläsi oleva alempi värähtelyenergia palaa liekkeinä ja kivi puhdistaa kaikki jäämät, joita niistä jää. Oma energiakenttä puhdistuu ja kirkastuu, oma valo alkaa jälleen loistaa. Tämä kivi tukee energiaasi ja vakauttaa sitä (maadoittaa) koska se on yhteydessä juurichakraan. Kun kivi tasapainottaa tätä energiakeskusta tulee tunne vakaudesta ja turvallisuudesta. Kodin ovella voi pitää savukvartsia, kuten pointteria, palloa tai pyramidia, jotta ne eliminoivat vieraiden tuomat negatiiviset värähtelyt kotiin. 

7,00 €