Suomalainen Turmaliinikvartsi 15€

Uniikki turmaliinikvartsi, jossa on pieniä mustia turmaliinipaloja, savukvartsia ja maasälpää. Turmaliinipalat näkyvät enemmän toisella puolella kiveä. Saat kuvassa näkyvän kiven itsellesi. Kiven koko 4 x 7 cm; korkeus 4 cm. Kiven paino on 117 g.

Alkuperä: Kuortane, Etelä-Pohjanmaa

Shamaanittaren kivi-info: Turmaliinikvartsissa yhdistyy kahden kiven voima eli kvartsin ja mustan turmaliinin. Alla lyhyesti kivien ominaisuuksia.

Kaikki kvartsin eri muodot tuovat erinomaista psyykkistä suojelua ja kykyä kohottaa tietoisuutta ja avata ylempiä chakroja. Kirkas tai valkoinen kvartsi on erinomainen kivi henkisiin tarkoituksiin. Se auttaa vahvistamaan intuitiota ja antaa mielen selkeyttä ja terävyyttä viestien tulkitsemiseen. Savukvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä

Musta Turmaliini suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Kivi raivaa tieltä myös häiriötekijöitä, auttaen kantajaansa keskittymään omaan polkuunsa ja tähän hetkeen, sekä olemaan avoimempi henkiselle opastukselle ja viesteille joita saa. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Erityisen hyviä kivi, jos ympärillä on energiavampyyreita. Suojelee myös elektromagneettiselta säteilyltä. Erittäin tehokas stressin vapauttaja.

Tässä yhdistelmäkivessä on myös maasälpää.

15,00 €