The Oracle of Portals

Mene ajan ja paikan ulkopuolelle löytääksesi portaalien syvällinen ja muuttava voima. Nämä kortit auttavat sinua navigoimaan tietoisesti ja avaamaan portteja parempaan tulevaisuuteen. Tämä pakka sisältää 44 Laila Savolaisen kuvittamaa upeaa korttia ja bestsellerkirjailija Tess Whitehurstin opaskirjan. Näiden avulla voit tutustua portaaleihin ja ilmaista maagista itseäsi. Olla rohkea. Olla totta. Huominen odottaa sinua. 

Lisätietoja: englanninkieliset. Kovakantinen pahvirasia.

Tekijöistä: 

Tess Whitehurst (Boulder, CO) on intuitiivinen neuvonantaja, energiatyöntekijä, feng shui -konsultti ja puhuja. Hän on esiintynyt Bravo-TV-ohjelmassa Flipping Out, ja hänen kirjoituksiaan on esitelty sellaisissa paikoissa kuin Writer's Digest, Llewellyn's Annuals ja Spirit and Destiny -lehti. Hän on myös Wisdom Circlen, online-maagisen yhteisön ja oppimiskeskuksen, perustaja ja fasilitaattori.

Kuvittaja: Laila Savolainen on palkittu kuvittaja. Hän on kuvittanut mm. Astrology Oracle, The Oracle of Portals, Water Temple Oracle, Star Temple Oracle, Luminous Humanness Oracle ja Crystal Oracle (uusi painos). Hänen töitään on ollut aikakauslehdissä, kirjoissa, korttipakoissa ja muissa julkaisuissa sekä hänen taideteoksiaan on ollut esillä gallerioissa ympäri maailmaa. Hän on voittanut useita arvostettuja taidepalkintoja, mukaan lukien Portia Geach Portrait Prize, People's Choice Award.  

31,90 €