The Sacred She Tarot

Tässä kaunis tarot pakka (sekä opaskirja) niin kokeneille kuin aloitteleville tarot lukijoille. Nämä ovat kansainvälisesti arvostetulta taiteilijalta, joka loi Osho Zen Tarot- ja Tao Oracle -pakat. 

Planeettamme on siirtymässä maskuliinisesta yang-energiasta feminiiniseen yin-energiaan, mikä auttaa meitä kaikkia löytämään tasapainon jokapäiväisessä elämässä. Tämän asian merkkipaaluna syntyi "The Sacred She Tarot Deck and Guidebook".  Tässä pakassa on sekoitus itämaisia ​​ja länsimaisia ​​elementtejä, selkeitä kuvauksia ja selityksiä sekä pohdintoja maailman visionääriltä. Tämä ​​on suunniteltu rakkaudella rohkaisemaan henkistä kasvua ja itsetutkiskelua kaikille sukupuolille ja elämänaloille. Virittäydy universumin viesteihin näiden korttien avulla. 

Lisätietoja korteista: englanninkieliset. Sisältää 78 korttia + opaskirjan ja kovakantisen pakkauksen, joka aukeaa sivulta magneetilla. 

Tekijä Ma Deva Padma  Ma Deva Padman luomukset ovat ohjanneet ja inspiroineet sukupolvia yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hän on luonut kaksi tunnettua tarot- ja oraakkelikorttipakkaa, myydyin Osho Zen Tarot: The Transcendental Game of Zen ja The Tao Oracle: An Illuminated New Approach to I Ching. Hänen kauan odotettua Sacred She Tarotia on valmisteltu viisitoista vuotta, ja se on julkaistu  7.11. 2023.  Tämän kokoelman kehittäminen on ollut asteittainen prosessi, joka tarjosi hänelle arvokkaan tilaisuuden pohtia elämän matkaansa naisena, äitinä, ystävänä, taiteilijana ja omistautuneena henkilökohtaisen ja henkisen kehityksen etsijänä. Padman mystinen etsintä johti hänet jumalallisen feminiinisyyden valtakuntaan, jonka hän kokee perustavanlaatuiseksi kaikille. Hän tajusi, että hänen luovien kykyjensä paras käyttö oli luoda uusi 78 kortin tarot, joka kuvaa sielun matkan keskeisiä puolia kaaoksesta kohti kokonaisuutta. Nämä kortit on suunniteltu herättämään tunteita lukijassa. Ne edustavat erilaisia ​​tunnelmia, kohtaamisia ja mahdollisuuksia jokapäiväisessä elämässä ja henkiulottuvuudessa. 

35,00 €