Tulkintamaksu (60 min), Seinäjoki

Tällä varaat itsellesi ajan 60 min tulkintaan Seinäjoella. Tulkintamaksu: 60 min = 70€ (sis. alv 24%)

Voit maksaa tällä jo etukäteen kanssani sovitun ajan tai vaihtoehtoisesti maksun jälkeen sovi aika tulkinnalle Seinäjoella.

Lisätiedot ja varauskyselyt: kati.torkko@gmail.com tai lue lisää mun palvelusivuilta => https://www.katimandala.fi/tarot/

Tulkinta on ns. intuitiivinen tulkinta, jossa käytän apuna tarot kortteja ja muita oraakkelikortteja. En tulkitse kortteja ihan perinteisellä tavalla vaan luen energiaa, lisäksi korttien näkeminen/katsominen auttaa myös asiakasta saamaan omia oivalluksia tulkintatilanteessa. Tulkintojen tarkoitus on antaa apua ja vahvistusta sen hetkiseen tilanteeseen ja avata mahdollisia tulevia asioita.

Vastaanotto: Keijuttaren hoitotila Seinäjoen Piirillä. Piirin osoite on: Seuralantie 3, 60220 Piiri. Piiri on isompi alue, joka on täynnä eri rakennuksia ja toimijoita, joten navigaattoriin kannattaa laittaa Seuralantie 11, niin ohjaudut oikean talon kohtaan. Ovi on siellä päässä, missä on vieressä Etelä-Pohjanmaan Steinerkoulu.

Peruutusehdot: sovitun ajankohdan jälkeen varaus on sitova, koska sen perusteella varaan tämän työaikani juuri sinulle sekä varaan tilan tulkinnan tekemiseen. Jos et pääse itse paikalle tai sairastut, niin tulkinta-ajan voi antaa myös toiselle henkilölle.

Tietosuoja: olen vaitiolovelvollinen kaikista asiakkaista eli en kerro nimeäsi tai tilannettasi/asioita joita tulee tulkinnassa esiin kenellekään toiselle osapuolelle.

70,00 €