Tuoksukynttilä, Happiness + sitriini

Ihana käsintehty ekologinen kynttilä, jota voit käyttää lisäämään onnellisuutta tai tehdä onnen meditaation kynttilän ja kiven kanssa. Tässä kynttilässä on tuoksuna myski ja jasmiini sekä kivenä sitriini. Kivi on irrallaan kynttilän päällä, joten saat sen helposti pois ennen sytyttämistä. Kiven koko n. 2-3 cm ja kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm.

Myski-Jasmiini: Myskiöljyä käytetään usein puhdistamaan energiaa pyhistä tiloista ennen meditaatiota, joogaa tai sisäistä työskentelyä. Myskin aromi auttaa vapautumaan peloista ja lisää itsensä rakastamista, ymmärrystä, rohkeutta ja itseluottamusta. Jasmiiniöljyä käytetään mm. rakkaus, vauraus ja onnellisuus loitsuihin. Se rentouttaa hermoja ja auttaa unettomuuteen. Tuoksut näissä kynttilöissä ovat mietoja ja pehmeitä.

Sitriini: Keltaiset kristallit luovat valoa, optimismia, lämpöä ja selkeyttä ympärilleen. Sitriini erityisesti on ilon ja onnellisuuden kivi, joka valaisee niitä asioita elämässäsi, jotka tarvitsevat tätä valon energiaa juuri nyt. Sitriini on yhteydessä Solar Plexukseen, joten se on hyvä apu auttamaan sellaisissa tilanteissa, joissa tarvitset vahvuutta olla oma valoisa itsesi. Se antaa mielen selkeyttä, itseluottamusta ja tahdonvoimaa. Sitriini auttaa päästämään irti kaikenlaisista negatiivista energioista, olivat ne sitten omia ajatusmalleja tai ympäristöstä aiheutuvia paineita. Sitriinillä on kyky puhdistaa ja vaikuttaa auraan, joten sitä voi käyttää myös meditaatioissa ja henkisissä harjoituksissa.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän paloaika on n. 25 tuntia. Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä, rypsiöljy on GMO vapaata rypsiä, joka on valmistettu Saksassa. Kynttilä on valettu kierrätettyyn lasiin Rypsivaha on biohajoava ja siten vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Rypsinsiemen auttaa ja suojaa maaperää tuleville viljelykasveille sekä kasvi itsessään tuottaa öljyä ja rehua. Lopun kasvivahan saa helposti puhdistettua kynttilälasista, jolloin voit käyttää sitä uudestaan tai valaa vaikka oman kynttilän siihen. Tarpeettomana vie käytetty astia lasinkierrätykseen.

10,90 €