Vartalovoi, Camel milk & Agar

Tässä ihanassa vartalovoissa on sheavoita ja kamelinmaitoa, joka on tuoksutettu luonnollisella agarpuulla. Kamelinmaito on ravitseva ja kosteuttava eli tuotetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Sopii päivittäiseen ihonhoitoon niin aikuisille kuin lapsille. Rauhoittaa ihoa talvipakkasen sekä auringolle altistumisen jälkeen. Käyttö: anna pienen määrän vartalovoita sulaa kämmenissä ja hiero tämän jälkeen hellävaraisesti kasvoille ja keholle. Agarpuun tuoksu tässä tuotteessa on melko mieto eli tuote ei tuoksu liian voimakkaalle (omasta mielestäni). Sisältö 50ml.

Kamelinmaidon ja agarpuun ominaisuuksia: kamelinmaidossa on luonnollisesti paljon mineraaleja sekä vitamiineja. Beduiinit ovat aina tienneet sen hyödyllisistä ominaisuuksista. Kamelinmaidon proteiinit ovat hyviä ihon kosteuttajia ja siinä on A, B1, B2, B12 vitamiineja sekä luonnollista karotiinia, joka suojaa aurinkoa vastaan. Agarpuu on puun luonnollista pihkaa, jota saadaan Kaakkois-Aasiasta. Sitä käytetään luomaan miellyttävä tuoksu ja itämainen vivahdus.

Kierrätettävä metallipurkki. Sertifioitua ekokosmetiikkaa (ECOCERT)

Bränd: Oléanat, valmistettu Ranskassa

INCI: Butyrospermum parkii*, Parfum, Camelus dromedarius powder milk, sesamum indicum seed oil*, Aquilaria agollocha, tocopherol. *ingredient of organic farming

12,90 €