Wu Lou, mini (pronssia)

Feng Shuissa on monia pitkäikäisyyden symboleja ja yksi niistä on Wu Lou, joka tuo runsaasti siunauksia kotiin. Wu Lou on erityinen pullokurpitsa ja se on ollut pitkäikäisyyden, hyvän terveyden ja vaurauden symboli vuosisatojen ajan. Wu Lou, joka tunnetaan myös nimellä Hu Lu tai Calabash, on tärkeä työkalu, jota käytetään tehostamaan Feng Shuin vaikutuksia. Pelkästään Wu Loun muodolla on tärkeä symbolinen merkitys, koska siinä yhdistyy taivas ja maa. Kurpitsan yläpuoli symboloi taivasta ja alapuoli maata. Ihmisten käyttämä kurpitsa osoittaa harmoniaa maan, taivaan ja ihmiskunnan välillä.

Wu Loulla on kyky imeä negatiivista chi:tä. Kiinalaisen mytologian mukaan taolaiset munkit käyttivät kurpitsaa vangitsemaan pahuuden sen sisälle, jotta se ei aiheuttaisi ongelmia. Tästä syystä Wu Lou sai symbolisen merkityksen Feng Shuissa siitä, että se kykenee poistamaan negatiivista chitä ympäriltä.

Tuotteesta: Tämä on minikokoinen kurpitsa ja tehty pronssista eli soveltuu feng shui parantajana hyvin alueille, joissa tarvitaan metallin energiaa. Tässä mallissa on ripustuslenkki eli voit ripustaa sen roikkumaan tai käyttää riipuksena kaulalla. Lisäksi yläosan ja alaosan saa kierrettyä auki.  Koko: n. 3 x 2 cm.

Shamaanittaren Feng Shui sijoitusvinkit:

  • Metallinen Wu Lou on täydellinen Feng Shui parantaja sairaustähtiin, erityisesti lentävä tähti 2:n kohtaan sijoitettuna kodin alueella.
  • Jos on heikko tai sairas, niin voi sijoittaa metallisen Wu Loun vuoteen vieressä olevalle pöydälle tai ripustaa jonnekin lähelle vuodetta houkuttamaan parantavaa chitä.14,90 €