Ihastuttavat Yulekoristeet

08.11.2023

Erä ihastuttavia Yulekoristeita on nyt Shamaanittaren Yule osastolla. Koristele kotia tai ripusta kuuseen tai anna ystävälle.   Yllä olevassa telineessä näet neljä erilaista koristemallia, jotka on valmistettu puusta. Yksi on ilman tekstiä (pentagram + kranssi) ja muissa on kivat keskitalven tervehdykset. 

Kaunis pajusta tehty tervetuloa pentagram tähti, jossa on noitakelloja. Tämän voi jättää oveen yulen jälkeenkin tai ripustaa vaikka sisällä välioveen/seinälle. 

Rustiikkinen pentagram tähti => Korista kotia tai kuusta Yulen aikaan tai käytä alttarilla. Kaunis koriste, jossa valmis juuttinaru kiinnityslenkkinä. Tähden koko 15 cm. Materiaali puuta.  Tämä on kiva koriste muulloinkin kuin yulen aikaan. 

Alla olevissa koristeissa on jännä valoa heijastava pinta, joka  kimmeltää kun valo heijastuu sen pintaan. Kivjoa omaan yulekotiin, kuuseen tai alttarille magea koriste.  Tai pieni vieminen kylään/ noitamaiselle ystävälle. Kolme eri mallia, mystinen pata, musta kissa sekä kuu + tähti. 

Ripustettava kyltti, jossa on teksti "Go Smudge Yourself". Ripaus huumoria ja charmia Yulekotiin, toimistolle tai perhepäivälliselle. Sopii hyvin myös uuden vuoden viemisiksi. Luonnonvalkoinen, jossa on tekstin lisäksi kuvana palavia salvianippuja. Materiaali: MDF, leveys 20 cm ja korkeus 8 cm.