Pohjolan voimakiviä

09.01.2024

Upeaa uutta viikkoa, olkoon se todellakin lauhempi kuin viime viikko.  Viime viikko oli itselläni varsinaista selviytymistä vanhassa talossa pakkasen kanssa (-35 koko viikko), joten ei oikein jäänyt voimia muuhun kuin kantaa puita, lämmittää tupaa ja sulattaa jäätyneitä vesiputkia. 

Sain nyt kuvattua ja päivitettyä kauppaan erän Pohjolan voimakiviä. Jokainen kivi on uniikki ja saat aina sen kiven, jonka kuvassa näet. Olen nämä itse kerännyt viime syksyn "Crystal Huntingissa" ja tässä erässä on paljon mixejä eli kiviä, jossa on mustaa turmaliinia, savukvartsia ja määsälpää, myös osaksi micaa. Lisäksi on komboja turmaliinikvartsi (savukvartsi), savukvartsi-maasälpä, turmaliini-maasälpä jne. On myös yksi isompi kvartsi ja savukvartsikimpale. Tässä kuvissa muutama yksilö, tsekkaa Pohjolan Voimakivet kansiosta lisää.

Lyhyesti yhdistelmäkivissä olevien kivien ominaisuuksia 

  • Savukvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä
  • Musta Turmaliini suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Kivi raivaa tieltä myös häiriötekijöitä, auttaen kantajaansa keskittymään omaan polkuunsa ja tähän hetkeen, sekä olemaan avoimempi henkiselle opastukselle ja viesteille joita saa. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Erityisen hyviä kivi, jos ympärillä on energiavampyyreita. Suojelee myös elektromagneettiselta säteilyltä. Erittäin tehokas stressin vapauttaja.
  • Maasälpä: Maasälpien valtavan monimuotoisuuden vuoksi ne yhdistetään usein elämän muutosten kanssa kamppailemiseen ja ovat sellaisenaan hyödyllisiä niille, joilla on vaikeuksia selviytyä. Maasälpä lisää itsetuntoa, jotta kykenemme saavuttamaan tavoitteemme. Se on myös kivi, joka auttaa sinua kehittämään psyykkistä tietoisuutta ja intuitiota. Voit avautua korkeampien olentojen ohjaukselle. Se parantaa viestintää henkimaailman kanssa ja auttaa sinua toteuttamaan ne käytännössä oikeaan aikaan.
  • Mica: kiilleliuska tai kiillekivi, josta jauhetaan myös pigmenttiä. Micallasanotaan olevan monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mukaan lukien energian vahvistaminen, negatiiviselta energialta suojaaminen ja maadoittaminen. Voi myös auttaa vähentämään stressiä ja edistämään rentoutumista.