Shamaanittaren tulkinnat Seinäjoella

04.01.2024

Viime vuoden puolella aloitin tauon jälkeen henkilökohtaiset istunnot.  Onnistuin löytämään kivan tilan yhteistyökumppanilta, jossa voimme tavata tulkintojen merkeissä. Tila on ihanan rauhallinen ja sijaitsee Piirillä, Seinäjoella. 

Tekemäni tulkinta on ns. intuitiivinen tulkinta, jossa käytän apuna tarot kortteja ja muita oraakkelikortteja. En tulkitse kortteja ihan perinteisellä tavalla vaan luen energiaa, lisäksi korttien näkeminen/katsominen auttaa myös asiakasta saamaan omia oivalluksia tulkintatilanteessa. Tulkintojen tarkoitus on antaa apua ja vahvistusta sen hetkiseen tilanteeseen ja avata mahdollisia tulevia asioita.  Avaan vaihdellen 1-2 tulkintapäivää kuukaudessa. Tiedustele muita mahdollisia aikoja, jos avoinna olevat päivät eivät sovi sinulle ja varataan tulkinnallesi sopiva aika. Voin ottaa vastaan myös ihan yksittäisiä asiakkaita ilta-aikoina tai viikonloppuisin. Tammikuun seuraava tulkintapäivä on 27.1 ja saatavilla on kaksi aikaa eli klo 13:00 ja 15:30. Tulkinta kestää 60 min ja maksaa 70€ (sis.alv 24%). 

Avoimet tulkintapäivät löytyvät Tulkinnat & Kurssit osiosta tai kysele minulta vapaita aikoja suoraan sähköpostitse kati.torkko (at) gmail.com. Tervetuloa!