Shamaanittaren uudet suitsukesekoitukset

06.09.2023

Syksy on saapunut ja samoin on valmistunut uudet Shamaanittaren suitsukesekoitukset. Näitä on neljä erilaista ja yksi on vielä työn alla, kun osa aineksista on edelleen kuivumassa, on ollut melko kosteaa =D.  Tässä esittelen nämä neljä suitsuketta hieman tarkemmin. 

Shamaanittaren Rentoutus Suitsuke

Rentoudu ja rauhoitu tämän upealta tuoksuvan suitsukesekoituksen avulla. Suitsuke sisältää mm. tulsia (pyhä basilika), katajaa, fenkolia ja seetriä. Näillä kaikilla on mieltä rauhoittava ja rentouttava ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Stay cool! 

Shamaanittaren Kodin siunaus suitsuke

Kun tahdot siunata kotia tai puhdistaa tilaa, niin ota avuksi tämä ihana suitsukesekoitus. Suitsuke sisältää mm. salviaa, maarianheinää, mirhaa ja katajaa. Näillä kaikilla on kotia siunaava ja suojeleva ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Kutsu hyvä onni ja siunaukset kotiin!

Shamaanittaren Virkistävä Suitsuke

Kun tahdot virkistyä ja parantaa mielen selkeyttä, niin ota avuksi tämä Shamaanittaren upea suitsukesekoitus. Suitsuke sisältää rosmariinia, eukalyptusta, yerba santaa ja katajaa. Näillä kaikilla on energioita virkistävä ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Koe kuinka kaikki selkiytyy!

Shamaanittaren Suojelu Suitsuke

Kun tahdot suojella energiaa ympärilläsi ja puhdistaa kotia negatiivista asioista, niin ota avuksi tämä Shamaanittaren upea suitsukesekoitus. Suitsuke sisältää valkosalviaa, laventelia, palosantoa ja setriä. Näillä kaikilla on suojeleva ja energioita puhdistava ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Tunne kuinka sinua suojellaan!