Upea ametisti

01.07.2023

Pieni erä superkauniita ametistiklustereita on saapunut!  Olen kuvannut/numeroinut klusterit erikseen eli saat aina kuvassa näkyvän yksilön. Kiven alkuperä: Brasilia.Hinnat pienimmästä 6€ palasta isompiin 25€ paloihin.

Löytyvät Kivimagia osastolta kansiosta=> Irtokivet, raakapalat

Kristalliklusterit ovat kokoelmia kiviä, jotka ovat kasvaneet yhteen ryhmään. Ne ovat toisissaan kiinni samassa "kivipohjassa" ja niitä löytyy eri kokoisina. Kristalliklusterit voimistavat kiven energiaa eli voi ajatella että samassa kivessä on monta eri kärkeä, jotka lähettävät parantavaa värähtelyä/energiaa.
Ametistiklusteri sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen, jos tahdot saada paremman unen sekä intuitiivisemman parisuhteen. Erittäin hyvä myös meditaatiossa tai rentoutumishuoneessa.
Suojelevan luonteensa vuoksi, ametistiklusteria voi käyttää myös paikoissa, jossa tarvitset suojelevaa energiaa. 

Lisätietoja ametistin energiasta: Ametisti on voimakas ja suojeleva kivi. Se suojaa psyykkiseltä hyökkäykseltä, muuntaa energian rakkaudeksi ja suojaa käyttäjää kaikentyyppisiltä haitoilta. Sillä on suojeleva vaikutus geopaattiselta säteilyltä, sähkömagneettiselta stressiltä sekä muiden ihmisten lähettämiltä pahoilta silmiltä. Se avaa ylemmät chakrat ja pudistaa energiakanavia.

Ametisti avaa tietoisuutta henkikehosta, henkisestä heräämisestä ja yleensä henkisestä tietoisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja/aktivoi kolmatta silmää. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille, se auttaa sinua saamaan parempia oivalluksia ja samalla suojelee. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Se on erityisen tehokas unien kautta tuleville viesteille, joten voit pitää sitä itsesi lähellä nukkuessa. Lievittää unettomuutta ja vähentää painajaisia.

Ametistilla on pitkä historia suojelusamulettina eli se torjuu fyysisiltä hyökkäyksiltä ja suojelee onnettomuuksilta. Matkoilla sitä käytettiin suojana mahdollisilta petoksilta tai yllätyshyökkäyksiltä. Sotilaat kantoivat sitä, jotteivät he vahingoittuisi ja jotta he voittaisivat myös viholliset. Ametisti kuuluu ns. kuninkaallisiin kiviin ja se suojasi käyttäjäänsä taudeilta sekä infektioilta. Ametistia voi myös kantaa estääkseen myrkytystiloja (alkoholi) tai ylensyömistä.