Valosauvat, seleniittisauvat

05.07.2023

Ihanat valosauvat ovat jälleen täällä!   Tällä kertaa tuli myös kauniita elämänkukkakuviolla päällystettyjä seleniittisauvoja. 

Sauvan käytöstä: Sauvalla voit etenkin puhdistaa energiakehoa eli viet sauvaa kehon ympäri kauttaaltaan. Jos tahdot avata energiatasolla chakraa tai jotakin kohtaa kehossa niin käytä terävää päätä (niin ettei terävä kärki kosketa ihoa). Jos tahdot painaa akupisteitä niin käytä pyöristettyä päätä. Seleniittiä voi käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen. Jotkut tulkitsijat käyttävät seleniittikynää pointterina korttien kanssa (itsellänikin seleniittikynä käytössä ), loitsujen kirjoittajat voivat kirjoittaa ilmaan loitsuja kynällä eli mahdollisuuksia on monia. 

Kumpi on sun suosikki, sileä vai elämänkukkakuvioitu? Hinnat paksuudesta ja kuvioinnista riippuen välillä 15€-24,90€. Löydät kaikki seleniittisauvat Kivimagia osastolta kansiosta Kuvioidut, muotoillut 

Muuta kivestä: Kivenä seleniitti tuo valoenergiaa kotiin eli se on korkeasti värähtelevä kivi. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Kristallisoitunut jumalallinen valo, jolla on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi.

Seleniitti on kiteytynyt muoto kipsistä ja suuri osa nykyään markkinoilla olevasta seleniitistä on seleniittien "Satin Spar"-lajiketta. Nimi Selenite tulee kreikan sanasta kuu ja tarkoittaa "kuun hehkua" ja seleniittikivet hehkuvat hohtavaa helmiäismäistä kiiltoa. Huomioithan ettei seleniitti kestä kosteutta tai vettä.