Varaus, Rakkaus, Yhteys henkioppaisiin kynttilät

11.01.2024

Upeaa 111 portaalipäivää kaikille! Tässä tämän vuoden ensimmäiset tuotteet eli valmistin alkuviikolla pienen erän tuoksuttomia manifestointi-kristalli kynttilöitä. Olisin tehnyt näitä enemmänkin, mutta sopivia kynttiläastioita ei ollut nyt enempää. Nämä lasipurkkeihin käsintehdyt kynttilät ovat Vauraus, Yhteys henkioppaisiin ja Rakkaus. Mmmm.. Eikös näistä tullut aika herkkuja? Nämä löytyvät Manifestointi & loitsukynttilät kansiosta. 

VAURAUS kynttilä on täysin tuoksuton ja vielä aavistuksen sulaan kynttilän pintaan on ripoteltu kiviä jotka kutsuvat puoleensa vaurautta.

Vihreät kynttilät: kasvu, onni, kasvit, puu, luonto, raha, menestys, mustasukkaisuus. Vihreää kynttilää voi polttaa kun tahtoo kasvattaa itseluottamusta tai houkuttaa rahaa. Se tasapainottaa ja parantaa energioita, lisää vitaliteettia ja kestävyyttä. Voi käyttää myös terveysloitsuissa.

Kivet: jade (nefriitti), vihreä aventuriini ja sitriini. Kun kynttilä on palanut voit puhdistaa kivet vahasta ja ottaa ne muuhun käyttöön. 

Rypsivahasta käsintehty ekologinen kynttilä. Kynttiläpurkin halkaisija on 7 cm ja korkeus 8 cm. Arvioitu paloaika n. 35-40 h. Hand made by Shamaanitar. 

YHTEYS HENKIOPPAISIIN kynttilä on täysin tuoksuton ja vielä aavistuksen sulaan kynttilän pintaan on ripoteltu kiviä jotka aktivoivat kruunuchakraa ja avaavat yhteyttä henkioppaisiin.

Lilat kynttilät: vaikutusvalta, auktoriteetti, psyykkiset kyvyt, ennustaminen, viisaus, salattu tieto, kutsuu puoleensa parantavaa energiaa ja henkistä yhteyttä. Lilaa (violettia) kynttilää voi polttaa kun tahtoo kutsua selkounia tai tulkintatilanteissa/ennustamisessa kun tahdot voimistaa psyykkisiä kykyjä ja yhteyttä henkioppaisiin/auttajiin.

Kivet: kirkas kvartsi ja ametisti. Kun kynttilä on palanut voit puhdistaa kivet vahasta ja ottaa ne muuhun käyttöön.

Rypsivahasta käsintehty ekologinen kynttilä. Kynttiläpurkin halkaisija on 7cm ja korkeus 8 cm. Arvioitu paloaika n. 35-40 h.

Hand made by Shamaanitar.

RAKKAUS kynttilä on täysin tuoksuton ja vielä aavistuksen sulaan kynttilän pintaan on ripoteltu rakkauskiviä.

Vaaleanpunaiset kynttilät: rakkaus, huolenpito, ystävyys, kypsyys, kiintymys, hoivaavuus, feminiinisyys. Vaaleanpunaista kynttilää voi polttaa kun tahtoo houkuttaa rakkautta, kiintymystä, ystävyyttä ja mahdollista sielunkumppania.

Kivet: ruusukvartsi, kuukivi, rhodoniitti, punainen jasper ja punainen aventuriini. Kun kynttilä on palanut voit puhdistaa kivet vahasta ja ottaa ne muuhun käyttöön.

Rypsivahasta käsintehty ekologinen kynttilä. Kynttiläpurkin halkaisija on 8cm ja korkeus 8, 5cm. Arvioitu paloaika n. 40-50 h. Hand made by Shamaanitar.