Veden energisointi kristallitikkujen avulla

10.07.2023

Oletkos ikinä kokeillut tällaisia? Eli nämä ovat kristallitikkuja, joilla voit energisoida veden. Itse laitan tikun yleensä yöksi vesipullon tai vesikannuun ja aamulla on valmista kristallivettä. Lähtee hyvin päivä käyntiin ja värähtelyt pystyvät korkealla. Nämä ovat kätevästi lasiputkilon sisällä, joten kivet eivät ole kosketuksissa suoraan veden kanssa. 

Saatavilla tällä hetkellä kolme vaihtoehtoa ruusukvartsi, joka nostaa rakkauden sekä harmonian värähtelyjä. Shungiitti + kvartsi, joka on erittäin hyvä puhdistamiseen ja parantamiseen sekä Kvartsi + akvamariini, joka hoitaa mm. kurkkuchakraa ja hormoneita. 

Jalokivivettä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää kylpyveteen, juomiseen, suun huuhteluun, spraypulloihin huoneen tai henkilön auran puhdistamiseen. Hildegard von Bingenillä oli monia käyttötarkoituksia jalokivivedelle. Jalokivivedellä on positiivinen vaikutus fyysisellä, mentaalisella ja henkisellä tasolla. Tikkujen hinta 34,90€ ja löydät ne täältä => Veden energisointi 

Käyttö: Aseta hyvin huuhdeltu lasitikku (jonka sisällä kivet ovat) lasikannuun, jossa on vettä. Käytä lähdevettä, jos mahdollista. 15-30 minuutin kuluttua jalokivivesi on käyttövalmista eli kivien informaatio on imeytynyt siihen hyvin. Voit jatkaa kannun täyttämistä vedellä. Tikun pituus on 24 cm.

Lisätietoja kivien vaikutuksista: 

Akvamariini on emotionaalisesti tasapainottava ja parantava kivi, joka aktivoi kurkkuchakraa selkeää viestintää varten. Siinä on meren värähtely, joka antaa sille rauhoittavan ja viilentävän värähtelyn. Akvamariini voimistaa intuitiota ja selvännäköä joten se voi lisätä henkistä kommunikointikykyä sekä luovuutta. Se myös kirkastaa veden lailla ajatuksia ja auttaa vastaanottamaan suurta määrää uutta tietoa. Akvamariini oli tärkeä kivi myös Merlinille, koska se avaa oven taikuuteen ja erityiseen havaintokykyyn. Antiikin aikana akvamariinilla hoidettiin silmiä (eliksiirinä). Perinteisesti sillä on hoidettu kurkkua ja kilpirauhasta. Lisäksi sen uskotaan auttavan hammassäryssä, yskässä ja leuan kivuissa. Akvamariini tasapainottaa hormoneja ja rauhoittaa yliaktiivista immuunijärjestelmää (auttaa myös allergioissa). Se voi auttaa maksan eri sairauksissa ja voimistaa munuaisia.

Vuorikvartsia pidetään kaikkien parantavien kiteiden päällikkönä sen kyvyn vuoksi nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Kirkkaat kvartsit voivat parantaa verenkiertoa ja immuunijärjestelmää; se parantaa energian virtausta ja tasapainoa kehossa. Migreeni, päänsärky, matkapahoinvointi ja huimaus, näitä kaikki on hoidettu tällä kivellä. Voi parantaa aineenvaihduntaa, auttaa painonpudotuksessa ja lievittää uupumusta. Läpinäkyvä kvartsi voi auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta sekä korjaamaan ruuansulatuskanavan, virtsarakon ja munuaisten häiriöitä. Tunnetasolla muuttaa negatiivista positiiviseksi.

Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Rakkaus itseä, muita ja koko luomakuntaa kohtaan. Jos tahdot nostaa rakastavaa ja harmonista värähtelyä itsessäsi, ruusukvartsi on hyvä siihen. Se avaa sydänchakraa, herättää luottamusta uudelleen ja hajottaa negatiivisia energioita. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi.

Shungiitilla on valtava määrä parantavia voimia. Shungiitikiveä kutsutaan ns. vedenpuhdistajakiveksi eli sitä on käytetty puhdistamaan vettä epäpuhtauksista. Shungiitilla on useita vaikutuksia kehoon mm. kaikkien seitsemän "pää" chakran aktivoituminen. Se tasapainottaa kehon yin-yang energioita sekä chakrojen välistä harmoniaa. Sitä käytetään kehon puhdistautumiseen (myrkyistä) ja mielen vapauttamiseen negatiivisuudesta. Kivessä on luonnollisesti sähköä johtavia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään sähkömagneettista säteilyä. Shungiitti on myös tehokkaasti maadoittava kivi.