Aurinkokivi

Hiottua aurinkokiveä, kivien muoto ja koko vaihtelee luonnollisten ominaisuuksien vuoksi + värin määrä sekä mustat pilkut ovat yksilöllisiä joka kivessä. Yhden kiven koko n. 2 x 2,5 cm, 

Auringonkivi luo luovaa värähtelyä, innostusta ja intohimoa.

Aurinkokivi täyttää sinut optimismilla, avoimuudella ja lämmöllä sekä inspiroi tietoisuutta ja heräämistä. Se on loistava työkalu johtamis- ja organisointitaitojen kehittämiseen. Kun päätös on tehtävä, aurinkokivi tarjoaa selkeyttä ja kykyä toimia yhdessä suuremman tarkoituksen kanssa. Tämä tärkeä kivi auttaa sinua näkemään positiivisemman puolen ja sen seurauksena hankkimaan tietoa ja viisautta, joka auttaa vaurauden ilmentymisessä. Työskentely aurinkokiven kanssa tuo onnen tunteita ja inspiroi kanssaluomaan asioita.

Tämä kivi kantaa egyptiläisen aurinkojumala Ra:n energiaa tuoden hyväntahtoisuutta ja positiivista energiaa pyhään tilaan. Se aktivoi sakraalichakraa luovuudelle, intohimolle ja innostukselle ja energisoi myös Solar Plexus Chakraa, mikä lisää tahdonvoimaa ja luottamusta.

Geologinen info: Aurinkokivi on maasälpää, joka sisältää myös kuparia (punainen väri) ja hematiittia (mustat täplät kivessä) Nämä sulkeumat antavat kivelle ominaisen punertavan tai oranssin värin ja hohtavan ulkonäön.

5,00 €