Heliotrooppi (verikivi)

Hiottua heliotrooppia, jota kutsutaan myös verikiveksi. Kivien muodot, väritys ja koot vaihtelevat luonnollisten ominaisuuksien vuoksi. Yhden kiven koko on n. 2 cm x -3 cm.

Tässä erässä on erilaisia variaatioita heliotroopista, on tummanvihreää kiveä jossa näkyy selkeästi "veripilkkuja" ja on harmahtavaa kiveä, jossa näkyy punaisia juovia. Osassa kivissä punainen ei näy ollenkaan. 

Heliotrooppi sana on jäänyt muinaiskreikasta, jossa tätä kiveä kutsuttiin aurinkokiveksi (helio=aurinko). Sitä kutsutaan verikiveksi siksi, että näyttää kuin sen pinnalla olisi pieniä veripisaroita. Kivi on jasperin variaatio, jossa punaiset pisteet aiheuttaa hematiitti (rautaoksidi).

Shamaanittaren info: Tämä on kivi, jolla on paljon potentiaalia ja voimaa. Verikivi on upea kivi, jota voit käyttää päivittäin nauttiaksesi hyvästä terveydestä ja yleisestä hyvinvoinnista. Kivi on yhteydessä sisäelimiin ja juurichakraan ja se elvyttää erityisesti kolmea alinta chakraa. Tällä kivellä on kipua helpottavia ominaisuuksia eli sen voi laittaa siihen kehon kohtaan, jossa tuntuu kipua. Se myös helpottaa verenkiertoa ja sitä voi käyttää jos on tiedossa joku kestävyyttä vaativa urheilusuoritus. Verikiveä käytetään, jos haluat lisätä lahjakkuutta, elinvoimaisuutta, hyväntekeväisyyttä ja jopa organisaatiokykyäsi. Sitä on käytetty myös ennustamisen kivenä.

Verikivi on myös erittäin suojeleva kivi ja se on erityisen hyödyllinen, jos sinua uhataan. Olipa kyse fyysisestä väkivallasta, kiristyksestä tai vain jostain negatiivisesta henkilöstä työpaikallasi, joka uhkaa tehdä elämästäsi vaikeaa, voit verikiven avulla luoda psyykkisen esteen itsesi ja uhan välille. Yhdessä toisten kivien kanssa voimistat tämän kiven vaikutuksia esim. ametistin kanssa pystyt luomaan koko kehoa kattavan suojauksen. Verikivi sopii myös koulukiusatuille lapsille eli kiven voi ommella esim. takin sisään tai kantaa sitä jotenkin muuten mukana suojelemassa. Se tuo voimaa ja auttaa käsittelemään emotionaalisia traumoja.

4,00 €