Kivettynyt puu

Kivien muoto ja koko vaihtelee, keskimääräinen koko n. 2 cm. 

Shamaanittaren info: Kivettynyt puu on muutosta luova fossiili, joka auttaa sinua avautumaan maan energialle ja muuttamaan sen toiminnaksi. Tämä kristalli auttaa edistymään, koska se poistaa mielen sisälle juuttuneet "kivettyneet" ideat.

Kun elämä tuntuu välillä ylitsepääsemättömältä kaikkine vaatimuksineen, niin kivettynyt puu lohduttaa ja maadoittaa. Se parantaa sinua maayhteyden kautta ja on suositeltava käyttää erityisesti stressaavassa bisnes- tai kouluympäristössä.

Kansanperimässä uskotaan, että keijut tulivat auringosta maahan elämään puiden keskellä. Kun heidän kotipuunsa tulivat elämän päähän, he kaivoivat itsensä maahan ja kivettyivät maaperässä, josta puuta kasvoivat. Näitä kiviä kunnioitettiin, koska niiden uskottiin sisältävän sen puun tiedon, josta ne ovat muodostuneet. Ihmiset ajattelivat, että näillä kivillä oli maagisia ominaisuuksia. Tätä kiveä voit käyttää yhteyden luomisessa äitimaahan, keijuihin ja muihin luonnonhenkiin.

Jos käytät kiveä kolmannen silmän päällä, se auttaa sinua pääsemään yhteyteen solujen ja asioiden kanssa, jotka ovat DNA:ssasi. Meditoidessa tämän kiven kanssa se voi auttaa sinua vierailemaan korkeamman henkisen tiedon alueella, joka sisältää kaiken tämän maan päällä tapahtuneen tiedon. Tämä "alue" tunnetaan Akaashisina tiedostoina ja voit käyttää kiveä meditoidessasi, jotta se auttaa sinua vierailemaan siellä esim. saadaksesi tietoa menneistä elämistäsi.

Fyysisesti: Erityisen hyödyllisiä auttamaan ikään liittyvissä terveysongelmissa. Lisäävät elinvoimaa, auttavat lonkan ja selän ongelmia (vahvistaa ihmisen selkärankaa). Kivettyneen puun tiedetään helpottavan esimerkiksi reumaa ja niveltulehdusta. Sanotaan olevan yleisesti hyödyllinen luustolle, iholle ja hiuksille.

Geologisesti: Kivettynyt puu muodostuu, kun vanha puu korvautuu ja kovettuu jollakin mineraalilla, yleensä se on kalsedoni tai kvartsi. Sitä löydetään useista eri paikoista ympäri maailmaa. USA:ssa on jopa kokonainen metsä, joka kivettynyt.

3,00 €