Latsuriitti

Latsuriitti avaa kolmatta silmää ja kurkkuchakraa, joten se yhdistää sinut sisimmän totuutesi kanssa ja auttaa ilmaisemaan sitä selkeämmin, helpommin ja rehellisemmin.

Latsuriitti lisää psyykkistä herkkyyttä ja auttaa sinua kanavoimaan jumalallista viisautta sekä itsellesi että ympärilläsi oleville. Se tarjoaa rauhaa, lisää itsetuntoa ja edistää positiivisuutta ja emotionaalista tasapainoa. Se hälventää pelkoa, epäilystä ja jännitystä ja auttaa sinua näkemään asioita eri näkökulmista - jotta säilytät selkeän näkemyksen todellisuudesta.

Aseta alttarille tai pidä sitä meditaatiossa. Virittäydy sen parantavaan energiaan ja tunne kuinka se rauhoittaa ja keskittää mieltä, avaa kanavia sisimmän viisauden lähteille.

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: kurkkuchakra, kolmas silmä

Geologinen info: Latsuriitti on melko harvinainen silikaattimineraali, jota esiintyy yleensä kiteisissä kalkkikivissä metamorfoosin tuloksena. Latsuriitti on sinistä, ja se muodostaa suurimman osan lapis latsulin rakenteesta. Koska myös lapis latsulia kutsutaan latsuriitiksi, niin tämä sekoitetaan helposti siihen. Lapis latsuli on sekoitus latsuriittia, hieman kalsiittia, pyrokseenia ja muita silikaatteja; siinä on myös pieniä pyriittihiukkasia.

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. Mielestäni kivien laatu on tosi hyvä. 

6,00 €