Lohikäärmekilpikonna, minipatsas (pronssia)

Lohikäärmekilpikonna edustaa kunnianhimoa ja viisautta, sen symboli sopii erityisesti, jos haluaa saavuttaa tavoitteet elämässä. Se on upea uran ja liike-elämän onnen tehoste - erityisesti hyvä haastavassa tai kilpailuhenkisessä ympäristössä. 

Tällä olennolla on lohikäärmeen hengityksen tai "sheng chin" uskomaton voima yhdistettynä kilpikonnan erityiseen vakauteen. Se on ihanteellinen yhdistelmä kahdesta menestyksen ominaisuudesta: kunnianhimo ja suuri viisaus.

Lohikäärmekilpikonna on erinomainen symboli yliopistossa opiskeleville tai vasta työelämään astuville nuorille - se houkuttelee tarvittavaa tukea niiltä, ​​jotka voivat auttaa ja antaa viisautta ja kypsyyttä, jotka auttavat tässä elämänvaiheessa.

Patsaasta: Tämä on minipatsas ja tehty pronssista eli soveltuu feng shui tehosteena hyvin myös alueille, joissa tarvitaan metallin energiaa. Koko: n. 3 x 2 cm.

Shamaanittaren Feng Shui sijoitusvinkit:

  • voit sijoittaa sen katsomaan ulko-ovelle päin tuomaan tyyneyttä ja rauhaa kotiin. voit sijoittaa sen myös kohti ikkunaa, joka vaatii lisäsuojaa (eli jos ulkoa kohdistuu jotakin ikkunaa kohti shata tai lentävät tähdet on huonot)
  • Älä sijoita sitä niin, että se osoittaisi suoraan sinua kohti, kun istut.
  • voit käyttää omia suotuisia kua suuntia kun sijoitat tämän kotona tai toimistossa
  • jos perheessä on joku sairaana, niin voit käyttää perheenjäsenen omaa terveys kua suuntaa, kun sijoitat tämän (sijoitetaan katsomaan tätä suuntaa kohti eli ulospäin)
  • Idän suunta tai alue kotona: vahvistaa siteitä kaikkien perheen tai kotitalouden jäsenten välillä, tukee hyvää terveyttä ja hyvinvointia.
  • Kaakon suunta tai kaakon alue kotona: tuo enemmän voittoa ja taloudellista hyötyä kun sijoitat lohikäärmekilpikonnan kaakon alueelle, joka syboloi vaurausaluetta.
  • Luode tai luoteen alue kotona: vahvistaa patriarkaalista vaikutusvaltaa. Eli jos mies tuntee ettei hänellä ole vaikutusvaltaa kodissa, niin sijoittamalla lohikäärmekilpikonna luoteeseen voi vahvistaa tätä energiaa. 
  • Työpöytä: erityisesti opiskelu tai tutkimustyö. Sijoita pöydän koilliskulmaan, täällä se auttaa rahoituksen saamisessa ulkopuolisista lähteistä ja tasoittaa tietä arvosanojen parantamiseen. Erityisen hyödyllinen korkeakouluopiskelijoille.

14,90 €