Naurava Buddha; vauraus & henkinen matka

Naurava Buddha on yksi erittäin suosittu Feng Shui symboli, jota käytetään lisäämässä hyvää onnea ja vaurautta. Nauravan Buddhan tunnusmerkit ovat suuren suuri vatsa ja hilpeä hymy. Yleensä Naurava Buddha patsas voi olla eri asennoissa (istua, maata, seisoa) ja kantaa mukanaan erilaisia esineitä, joilla on oma symbolinen merkitys. Symboliensa vuoksi kutsun tätä Buddhaa vaurauden ja henkisen matkan buddhaksi.

Symboliikka tässä patsaassa:

  • Seisaalla oleva Buddha edustaa Onnen Buddhaa, joka tuo tullessaan vaurautta ja onnea kotiin. Buddha on ottamassa oikealla jalalla askelta eteenpäin eli ole myös tietoinen askeleistasi onnellisuuteen tai vaurauteen.
  • Buddhan pyöreä maha symboloi onnellisuutta, hyvää onnea ja vaurautta. Sanotaan, että hän varastoi vatsaansa kaikki huolet ja ongelmat ja muuttaa ne onnellisuudeksi. Olen joskus kuullut, että buddhan vatsaa tulisi hieroa joka päivä, jotta tämä tuo onnellisuutta sen omistajalle. Buddha kantaa olallaan Ru Yi:tä. Ruyi tarkoittaa kiinaksi kirjaimellisesti "as you wish" ja muinaisina aikoina sitä käytettiin näyttämässä suuntaa ja suojelemassa odottamattomilta asioilta. Se symboloi valtaa ja hyvää onnea.

  • Hänen oikealla puolella on kultakolikko, joka on vauraussymboli.
  • Hänen vasemmalla puolella on hedelmän kota (Wu Lou), joka sisältää elämän nektariinia. Tämä symboli hyvää terveyttä ja pitkäikäisyyttä. Buddha, joka kantaa mukanaan Wu Louta pitää sairaudet loitolla.
  • Kaulassa hänellä on mala eli rukoushelmet, joka edustaa loppumatonta meditaation harjoittamista ja viisautta. Malalla on myös suojeleva vaikutus negatiivisilta energioilta. 
  • Hänellä on kultainen viitta, jossa on lohikäärmeen kuva (patsaan takana), tämä symboloi varjelua, voimaa, vaurautta ja kunniaa.

  • Kultainen väri: Feng Shuissa kulta edustaa positiivista ja elinvoimaista energiaa, joka kutsuu hyvää onnea kotiin. Kulta symboli rahaa, vaurautta ja omaisuutta.

Lisätietoja: Laadukas patsas. Mitat: korkeus 8,5 cm, leveys 9cm. syvyys 6 cm. Materiaali: sekoitemassa, jossa on mukana kvartsia. Värinä upea antiikkikulta.

Feng Shui tipit: Tämän Onnen Buddhan voit sijoittaa kotona esim. vaurausalueelle (kaakko) tai Sisäinen Viisaus alueelle (koillinen) tai Perhe ja Terveys alueelle (itä). Voit sijoittaa tämän buddhan myös työpöydälle tai opiskelupöydälle tuomaan menestystä työhön ja opintoihin. Älä ikinä sijoita Vauraus buddhia vessaan, kylpyhuoneeseen tai lattialle.  

19,90 €