Punainen savijauhe (kasvonaamio)

Punainen savijauhe poistaa epäpuhtaudet, rauhoittaa sekä suojaa herkkää ja helposti reagoivaa ihoa. Punainen savi myös kirkastaa ihoa, jos se on samea. Pakkaus: 150g.

Käyttö: Sekoita kaksi teelusikallista punasavijauhetta kivennäisveteen, kunnes saat tasaisen tahnan. Levitä puhdistetuille kasvoille, anna vaikuttaa/kuivua 15-20 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä.

Ainesosat: Punainen savi, 100% luonnontuote Ecocert Greenlifen sertifioima COSMOS Natural -standardin mukaisesti.

Brand: Najel

Najel => Sekä valmistajana että jakelijana laboratorio NAJJAR on erikoistunut yli 25 vuoden ajan ekokosmetiikkatuotteisiin, jotka on valmistettu oliiviöljystä ja laakerpuuiöljystä. Tuotenimellä NAJEL he tarjoavat kauneudenhoitoa koko vartalolle, mukaan lukien kuuluisa Aleppo saippua, joka on Marseille saippuan esi-isä. Vuodesta 1895 lähtien Al NAJJAR -perhe on valmistanut aitoa Aleppo-saippuaa käyttämällä perinteistä tietoa, joka on siirretty sukupolvelta toiselle. Varsinainen laboratorio NAJJAR on perustettu vuonna 1996 ja vaikka aito Aleppo-saippua on Najelin huipputuote niin yritys on kehittänyt laajaa luonnon- ja ekokosmetiikan valikoimaa, joka valmistetaan omassa laboratoriossa Lyonissa.

9,90 €