Suitsuke, Setri

Suitsukkeen koko: pituus 11 cm, halkaisija n. 3 cm. 

Setri on pyhä yrtti, jota käytetään seremonioissa ja rukouksissa. Setriä pidetään pyhänä puuna ja sitä kutsutaan mm. elämän puuksi. Vaikka tässä on setri nimenä, monet setrin suitsukkeet eivät tule varsinaisesta setripuusta vaan useimmat tulevat sypressiperheen puista.

Perinteisesti setrisuitsuketta käytetään auran puhdistamiseen, mutta sillä voi myös puhdistaa kotia. Se rauhoittaa ja luo tasapainoa. Puhdistaminen setrin savulla on hyödyllistä erityisesti jos asiat ovat vaikeita ja jumissa; setrillä on kyky ja voima auttaa ongelmallisissa tilanteissa. Se poistaa ongelmia, mutta myös houkuttaa hyviä energioita. Suojelutarkoituksessa: tämän yrtin sanotaan olevan Ukkosolentojen suosiossa, koska he pitävät sen tuoksusta, eivätkä ikinä iske salamaa setripuuhun. Sen vuoksi tätä poltetaan suojelevana suitsukkeena ukkosmyrskyjen aikaan.

Alkuperä: Tulee minulle suoraan viljelijältä eli yhteistyökumppanillani on oma maatila Kaliforniassa, jossa he viljelevät luomuna mm. valkosalviaa, rosmariinia, artemisiaa ym.  

9,00 €