Huikeat hartsikallot saatavilla!

31.05.2024

Huijui nää on tosi ihania! Kaupassa nyt uutuutena upeat ekohartsista tehdyt pääkallot =)  Jokainen kallo on uniikki käsityön tulos, joten niissä voi olla jotain eroavaisuuksia. Olen kuvannut kaikki kallot erikseen eli kun ostat kallon, niin saat juuri kuvan kallon itsellesi. Kallot soveltuvat somistamaan kotia tai alttaria tai henkiseen työskentelyyn esim. meditoi kallon kanssa. Saatavilla kaksi levempää ja yksi kapeampi kristallinkirkas kallo sekä yksi kapeampi musta ja fuksia kallo. Eikö huigeita! Tulee vähän semmoinen Mustanaamio fiilis näistä =D =D 

Tämä ekohartsista tehty kallo jäljittelee ns. kristallikalloja, joita on käytetty pitkään tietyissä kulttuureissa keinona päästä käsiksi eri mielen ulottuvuuksiin. Tässä tilassa näkee helpommin yhteyden itsensä ja ympärillä olevien asioiden välillä. Tiibetissä käytetään henkisissä harjoituksissa myös kalloja, koska ne edustavat kuolemaa, elämän katoavaisuutta ja ihmisen tietämyksen rajoituksia. Kallot auttavat ihmistä pohtimaan kuoleman väistämättömyyttä ja tarvetta hyväksyä myötätuntoinen elämä.

Nämä kallot on valmistettu käsityönä Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina Energiakivet ❤

Kristallinkirkas edustaa puhtautta, rehellisyyttä ja ajatuksen selkeyttä. Yhteyttä henkisyyteen ja yhteyteen jumalallisen kanssa. Kristallinkirkas edustaa tasapainoa ja harmoniaa, se tarkoittaa että on vapaa negatiivisesta energiasta ja emotionaalisista painolastista. Kun meditoit kallon kanssa visualisoi kuinka olet vapaa näistä kaikista ja koet syvää sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Visualisoi tämän kallon kanssa kuinka oma mielesi on puhdas ja ajatukset selkeitä.

Musta värinä edustaa alitajuista maailmaa ja mysteereitä. Se luo suojaa ja turvaa esim. mustalta magialta. Mustaa väriä pidetään voimakkaan ja eleganttina ja sen visualisoiminen voi auttaa edistämään syvää meditatiivista tilaa. Jos meditoit tämän kallon kanssa voit visualisoida kuin pääset syvään meditaatioon tai turvattomuuden tilanteissa visualisoi kuinka olet turvassa ja suojassa kaikelta pahalta.

Värinä fuksia symboloi naiseuden voimistamista. Se on iloinen väri, joka tuo leikkimielisyyttä, itseluottamusta, varmuutta asioihin, kypsyyttä ja vastuullisuutta. Kun meditoit kallon kanssa visualisoi kuinka naiseutesi voimistuu, leikkimielisyys palaa takaisin elämään, olet rohkea ja pystyt vastaamaan elämän haasteisiin kypsästi ja itsevarmasti.