Shamaanittaren suitsukesekoitukset UUSI ERÄ!

12.03.2024

Heissan! Upea aurinko tänään täällä Pohjanmaalla ☀️ tein erän uusia suitsukesekoituksia eli kaupassa on saatavilla jälleen Shamaanittaren suojelu, kodin siunaus, virkistävä, rentouttava ja UUTUUTENA Shamaanittaren Rakkaus suitsuke. Eli muita sekoituksia on ollut jo aikaisemmin, mutta aattelin että näin kevättä ja kesää kohti pitää olla myös vähän rakkautta 😁❤ vai mitä?

Shamaanittaren Rakkaus suitsuke => Kun tahdot avautua vastaanottamaan rakkautta ja houkuttaa sitä puoleesi, niin ota avuksi tämä Shamaanittaren tekemä suitsukesekoitus. Suitsuke sisältää kehäkukkaa, apilaa, ruusun terälehtiä, pionin terälehtiä, auringonkukan terälehtiä, jasmiketta, piparminttua, siankärsämöä ja luomulaatuista ruusuöljyä. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä tai kanna medicine pussukassa. Koe kuinka avaudut vastaanottamaan rakkautta!

  • Shamaanittaren Suojelu suitsuke => Kun tahdot suojella energiaa ympärilläsi ja puhdistaa kotia negatiivista asioista, niin ota avuksi tämä Shamaanittaren upea suitsukesekoitus. Suitsuke sisältää valkosalviaa, laventelia, palosantoa ja setriä. Näillä kaikilla on suojeleva ja energioita puhdistava ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Tunne kuinka sinua suojellaan! 
  • Shamaanittaren Virkistävä suitsuke => Kun tahdot virkistyä ja parantaa mielen selkeyttä, niin ota avuksi tämä Shamaanittaren upea suitsukesekoitus. Suitsuke sisältää rosmariinia, eukalyptusta, yerba santaa ja katajaa. Näillä kaikilla on energioita virkistävä ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Koe kuinka kaikki selkiytyy! 
  • Shamaanittaren Rentoutus Suitsuke => Rentoudu  ja rauhoitu tämän upealta tuoksuvan suitsukesekoituksen avulla. Suitsuke sisältää mm. tulsia (pyhä basilika), katajaa, fenkolia ja seetriä. Näillä kaikilla on mieltä rauhoittava ja rentouttava ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Stay cool!
  • Shamaanittaren Kodin Siunaus Suitsuke => Kun tahdot siunata kotia tai puhdistaa tilaa, niin ota avuksi tämä ihana suitsuke- sekoitus. Suitsuke sisältää mm. salviaa, maarianheinää, katajaa sekä frankinsenssi ja benzoe pihkapaloja. Näillä kaikilla on kotia siunaava ja suojeleva ominaisuus. Polta suitsukeastiassa ritilän päällä tai käytä suitsukehiiltä. Kutsu hyvä onni ja siunaukset kotiin!